Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости

aphrodite.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 35, на Нед Яну 14, 2018 10:18 pm
Хижи и Лагерници
Cabin #1 (Zeus) - 4/4
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 4/4
Cabin #4 (Demeter) - 2/10
Cabin #5 (Ares) - 7/10
Cabin #6 (Athena) - 4/10
Cabin #7 (Apollo) - 4/10
Cabin #8 (Artemis) - 7/15
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/10
Cabin #10 (Aphrodite) - 5/10
Cabin #11 (Hermes) - 2/10
Cabin #12 (Dionysus) - 3/10
Cabin #13 (Hades) - 3/4
Cabin #14 (Iris) - 5/10
Cabin #15 (Hypnos) - 3/10
Cabin #16 (Nemesis) - 1/10
Cabin #17 (Nike) - 1/10
Cabin #18 (Hebe) - 1/10
Cabin #19 (Tyche) - 2/10
Cabin #20 (Hecate) - 7/10
Cabin #21 (Persephone) - 2/10
Cabin #22 (Thanatos) - 5/10
Cabin #23 (Eris) - 3/10
Cabin #24 (Eros) - 4/10
Cabin #25 (Psyche) - 4/10
Cabin #26 (Phobos) - 7/10
Cabin #27 (Deimos) - 4/10
Cabin #28 (Enyo) - 5/10
Cabin #29 (Boreas) - 3/10
Cabin #30 (Zephyros) - 2/10
Cabin #31 (Notus) - 2/10
Cabin #32 (Eurus) - 3/10
Cabin #33 (Khione) - 2/10
Cabin #34 (Morpheus) - 4/10
Cabin #35 (Triton) - 8/10

"I feared the dark, but then I became."

Предишната тема Следващата тема Go down

"I feared the dark, but then I became."

Писане by Ira Hanson. on Чет Яну 11, 2018 8:00 pm

Ira Hanson
18 // daughter of Hecate
faceclaim: Vanessa Morgan


Стаята, в която се намираше, изглеждаше смътно позната. Показалецът ѝ премина по гърбовете на малкото книги, подредени върху един от рафтовете на шкафа. Освен тях в помещението липсваха всякакви други лични вещи, които по някакъв начин да напомнят за обитателя му. Леглото бе съвсем обикновено, оправено прилежно. Като стая в манастир. Беше сама, изкушена да отвори вратата и да излезе с надеждата да се сблъска с някого или да открие отговор на въпроса „какво правеше тук“, но нещо я привличаше отново и отново към тази стая и тя продължаваше да се оглежда на всички страни, търсейки нещо, което да ѝ подскаже защо не усещаше паника, а по-скоро някакво приятно усещане сякаш принадлежеше на това място. Погледът ѝ отново премина през леглото, по гърбовете на книгите и спря върху ъгъла на бюрото, където върху стената бе облегната снимка. Толкова малко и невзрачно изображение на едно на пръв поглед обикновено семейство, като единственото впечатление, което правеше то бяха сериозните изражения – като на старите семейни портрети в миналото, когато по този начин богатите и влиятели фамилии са показвали превъзходството си над останалите, оставяйки отпечатък от съществуването си. Интересът ѝ към снимката бързо се изпари, но в дъното на съзнанието ѝ остана споменът за нея и след всяка крачка несъзнателно поглеждаше през рамо, усещайки четирите очи, които я наблюдаваха.
Когато най-накрая се убеди, че единственият изход от този омагьосан кръг е през вратата, тя я отвори, а от мрака зад нея я лъхна студ. Тялото ѝ потрепери и тя отстъпи крачка назад, усещайки сковаването на всеки мускул в тялото си. Хладният въздух се просмукваше в тялото ѝ, промъкваше се тихо, подобно на хищник, докато тя усещаше единствено болка в раменете си, в гърба си, във врата си... Обърна се рязко назад и потъна в мрак.
***
# "Майка" ѝ винаги е знаела, че Ира не е нейна дъщеря, както и сестра ѝ, която винаги я е презирала, защото след появата на Ира баща им сякаш забравя за съществуването на първата си дъщеря. "Майка" ѝ винаги е отхвърляла тези думи като абсурдни, макар че тя също се забелязвала промяната в поведението на съпруга си. Въпреки това единственото, което тя иска и за двете си деца е да постигнат възможно най-много в живота си. Даяна ("майка ѝ") е твърде амбициозна и горделива жена, макар никога да не би го признала, страхувайки се, че това би я превърнало в насилник, деспот, предопределяща съдбата и живота на двете си дъщери още преди те самите да са осъзнали какво искат в него.
# Ира е на 7 години, когато баща ѝ загива в автомобилна катастрофа. Това е официалната версия на полицията и единствената логична, с която семейството е длъжно да се съобрази и примири. Всяка от тях избира свой начин, по който да се справи с мъката си. "Майка им" посвещава живота си на двете си дъщери, "сестра" ѝ още по-упорито започва да преследва мечтите си, макар и не нейните собствени, а заложени в съзнанието ѝ като такива в ранна детска възраст от "майка" им, а Ира - да докаже, че видяното в навечерието на смъртта на баща ѝ не е илюзия и следствие от претърпяно мозъчно сътресение.
# Когато е на 14, "майка" ѝ се предава и приема предложението на стар приятелна съпруга си, настанявайки Ира в клиника за психичноболни, надявайки се че това ще я отърве веднъж завинаги от налудничевите ѝ мисли и кошмарни сънища. Същата година, няколко месеца по-късно обаче, Ира прекрачва прага на лагера.
avatar
Ira Hanson.
Child of Hecate
Child of Hecate

Брой мнения : 126
Join date : 11.01.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "I feared the dark, but then I became."

Писане by Athena; on Чет Яну 11, 2018 8:02 pm

Одобрена и добре дошла.

• • • • •

She is straight up rock and roll I'm telling you she knows Nobody does it like Juliet Juliet, what you do to me The way she does it is criminal Physical and it's killing me Not denying these allegations She knows oh oh oh ee oh oh  Nobody does it like Juliet------------------------------------------------
Juliet, you are haunting me
avatar
Athena;
Olympian godddess
Olympian godddess

Брой мнения : 1779
Join date : 17.06.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите