Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» covered by roses | ryan thorson
Today at 10:38 pm by daddy phobos;;

» Отсъствия
Today at 9:14 pm by lysanna.

» Запазване на лик
Today at 9:12 pm by daddy phobos;;

»  Come across you lost and broken. You're coming to but you're slow in waking
Yesterday at 7:08 pm by Шейн

» Съобщения
Вто Дек 12, 2017 3:26 pm by dionysus;

» Anna Andrews || 41 || mortal || wife of Morpheus
Пон Дек 11, 2017 12:57 am by rosie;

» Brave and free. And wild as the sea. |marina|
Нед Дек 10, 2017 11:31 pm by Hades.

» Primrose Almond.
Нед Дек 10, 2017 7:34 pm by Athena;

» I am the Lightning before your thunder!
Нед Дек 10, 2017 3:24 pm by dionysus;

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 18 потребители: 15 Регистрирани, 1 Скрит и 2 Гости

Alexis Foster., aphrodite., Apollo ☼, Daya Morrow., Eurus., GoldenArrow, henry devlin., Katalina ♥, Luciana Ko'uen, lysanna., morozov., Nichel Thorson, Pharah., quinn., rosie;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 34, на Пет Дек 01, 2017 8:49 pm
Хижи и Лагерници
Cabin #1 (Zeus) - 3/4
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 2/4
Cabin #4 (Demeter) - 1/10
Cabin #5 (Ares) - 7/10
Cabin #6 (Athena) - 4/10
Cabin #7 (Apollo) - 3/10
Cabin #8 (Artemis) - 6/15
Cabin #9 (Hephaestus) - 1/10
Cabin #10 (Aphrodite) - 3/10
Cabin #11 (Hermes) - 2/10
Cabin #12 (Dionysus) - 2/10
Cabin #13 (Hades) - 3/4
Cabin #14 (Iris) - 2/10
Cabin #15 (Hypnos) - 2/10
Cabin #16 (Nemesis) - 1/10
Cabin #17 (Nike) - 1/10
Cabin #18 (Hebe) - 1/10
Cabin #19 (Tyche) - 1/10
Cabin #20 (Hecate) - 3/10
Cabin #21 (Persephone) - 3/10
Cabin #22 (Thanatos) - 3/10
Cabin #23 (Eris) - 2/10
Cabin #24 (Eros) - 4/10
Cabin #25 (Psyche) - 4/10
Cabin #26 (Phobos) - 5/10
Cabin #27 (Deimos) - 3/10
Cabin #28 (Enyo) - 2/10
Cabin #29 (Boreas) - 2/10
Cabin #30 (Zephyros) - 1/10
Cabin #31 (Notus) - 1/10
Cabin #32 (Eurus) - 0/10
Cabin #33 (Khione) - 1/10
Cabin #34 (Morpheus) - 3/10

Every rose has it's thorns. // Indigo

Предишната тема Следващата тема Go down

Every rose has it's thorns. // Indigo

Писане by Indigo Reed. on Нед Ное 19, 2017 12:25 pm

Indigo Reed
Take me to the Garden of Evil
"Кой си ти? Имаш ли досег до най-тъмните си фантазии? Създал ли си живот за себе си, в който да ги опиташ? Аз го направих.
Напълно побъркан съм, но съм свободен."

С брат ми Сейдж винаги сме били едно цяло - две еднакви лица на една и съща монета. Не мога да си представя живот без него, защото такъв няма. Кои сме ние? Историята започва преди около две десетилетия, когато на острова на Сирените неземно красива богиня, скрила чертите си под тъмно наметало, оставила две отрочета на грижите на крилатите създания. Сирените били много близки приятели с Персефона и й служили още преди да бъде отвлечена от господаря Хадес. Не обичаме да говорим за него. След като богинята изчезнала безследно преди много хилядолетия майка й, Деметра, дала на Сирените телата на птици, за да могат да я открият. Но търсенето било обречено на провал, тъй като Персефона била в Подземното царство, а от там малцина могат да се върнат, след като са влезли. Затова Сирените се установили на обсипания с цветя остров Антемоса, познат след това като "Sirenum scopuli", което означава "Скалата на Сирените".

Ако досега не сте разбрали, майка ни е именно богинята Персефона. Още от малки знаехме истината. Що се отнася до баща ни... Орианна - Сирената най-отговорна за възпитаването ни - обясни, че майка не се интересувала от консортите си. През месеците, в които била вън от Подземното царство Персефона ги избирала случайно и не ги обичала. Орианна ни разказа, че всичко било с цел да накаже неверността на Хадес. С други думи ние, децата на Персефона, сме нейното отмъщение. Което донякъде прави майка ни страшно готина - Хера и Амфитрита едва ли биха дръзнали да направят нещо подобно. От друга страна дори Сирените не можаха да ни опазят от гнева на Хадес, когато научи, че сме скрити на Антемоса. А от трета страна баба винаги е таяла известна доза злоба към брат си и именно тя измъкна кожата ни преди известно време, за да стигнем възможно най-невредими до Лагера. Това семейство е твърде странно...

Ето как се случи всичко. В един прекрасен слънчев ден, докато със Сейдж се грижехме за градината на Сирените използвайки силите си и пеейки с тях - да, научиха ни да пеем, но това е история за друг път - от нищото се появи млад мъж с обяснението, че корабът му се е разбил на скалистия бряг. Аз го намерих за пленително красив, докато брат ми видимо бе скептично настроен към цялата ситуация. Виждате ли... тогава бях наистина, наистина наивен. Болезнено наивен. Сирените от друга страна бяха шокирани, че морякът не се е удавил край скалите, а дори броди по земите им. Сигурни, че това е някакъв вид магия и този някой най-вероятно е слуга на Хадес съществата ни заобиколиха, за да ни предпазят. Преди да запеят омагьосващия си химн обаче от тялото на мъжа се отприщи силна енергийна вълна, последвана от разкриването на истинската форма на Хадес. Стоях малко по-напред от брат си и енергията изгори лявата ми ръка. Татенцето не беше особено красив, когато бе на път да те убие, само това ще отбележа. Орианна и сестра й ни отмъкнаха от острова и тогава само за миг успях да я зърна - божествената маса растителност, която се вдигна срещу Хадес. Знаех, че е мама.
Когато Сирените ни оставиха на най-близката континентална земя ни дадоха малки кутийки, преди да отлетят обратно. Казаха ни да не ги отваряме преди да стигнем в Лагера и че това били дарове от Деметра. По-късно осъзнахме, че не обича да я наричат "бабо", понеже след като Сейдж погледна нагоре и каза "Благодаря, бабо", от земята изникна жилава лиана, която го изшляпа зад врата. Тогава се появи и едно младо рижо момче, което се представи за сатира Гили и ни помогна да се измъкнем от адските хрътки, които Хадес бе пуснал след нас. Сигурно се чудите какво всъщност имаше в кутийките ни и дали ми е останал белег на ръката. Първото ще оставя засега в тайна, може би Сейдж ще ви разкаже. Колкото до изгорената ми ръка - да, остана не много голям, но грозен белег, който прикрих с иронична към Хадес татуировка.
21 || Son of Persephone || Twin brother of Sage || FC: Bill Kaulitz
avatar
Indigo Reed.
Child of Persephone
Child of Persephone

Брой мнения : 86
Join date : 19.11.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Every rose has it's thorns. // Indigo

Писане by dionysus; on Нед Ное 19, 2017 1:06 pm

Одобрен си, розичке.

• • • • •

his lips were wine - scarlet madness.
And I wanted them, wanted their bite - gentle, strangled agony. But it was only then  -  his smile faded in mine  -  I knew that wasn’t wine  -  that it was blood. And the taste... the taste was mine.
avatar
dionysus;
Olympian god
Olympian god

Брой мнения : 907
Join date : 13.01.2016

Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите