Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Love is a killer that never dies ;

Go down

Love is a killer that never dies ;

Писане by Ksenia Havilliard; on Сря 24 Яну 2018 - 13:54


Ksenia

"Love.is a killer that never dies"


Внимателно плъзна четката по платното, завършвайки и последния щрих по картината. 
Картината бе лъжа. Красива лъжа с преплитащи се ярки цветове. Бе изобразила светлата почти призрачна фигура на момиче, разперило ръце и криле обгърнати в нюансите на цикламено, червено и жълто. Лицето и тялото на момичето бяха съвсем загатнати, за сметка на божествената й същност. 
Пробуждане
Така щеше да я нарече. Изглеждаше така сякаш образът от картината, най-накрая бе скършил оковите на приемливото и това, което се приемаше за норма, за да може най-накрая да бъде себе си. 
Свободна. Истинска. Пробудена.
Всичко това Ксения, не можеше да каже за себе си. Защото живееше в една перфектна илюзия за свят в който имаше всичко, което можеше да иска един човек. Ния винаги бе материално задоволена, тъй като бе осиновена още от бебе в семейството на корпоративен магнат и жена му – преуспяващ хирург в местната болница. Двойката не можеше да има собствени деца, затова бяха осиновили Ксения и двамата й по-големи братя. Знаеха истината от деца, но това не представляваше проблем за семейство Хавилиард. 
Семейството е много повече от кръвта, обичаше да казва баща й и беше прав, но въпреки това в Ния съществуваше една перфектна празнина, една липса, която никой от външните фактори не можеше да запълни. Живееше с това чувство от толкова отдавна, че то се бе сраснало със същността й, ала винаги оставаше скрито от чуждите погледи. Сякаш в Ксения живееха два различни човека, но не по начина който всеки би си помислил. Единият бе образът на жената, която всички виждаха, а другият бе на онова което сдържаше заключено в гърдите си. Всичките чувства и желания, на едно същество, което искаше всичко, ала се примиряваше да живее в рамка. За да се впише в представите на околните. Беше се скрила в техните идеали, защото не бе открила своите собствени. Затова често сменяше интересите и заниманията си. Семейство Хавилиард държеше децата им да получат най-доброто образование, както и да си изберат някое изкуство в което да се усъвършенстват. Като малко дете Ксения си избра пианото, но след няколко години вече не го намираше за толкова интересно. Затова се насочи към балета. Имаше даденост и нужните качества, ала след като един ден падна по стълбището и счупи кракът си, я уведомиха че  може да продължи с балета, но само като хоби. Никога нямаше да може да стане професионална балерина, нито да танцува под светлините на Болшой театър. 
Когато навърши шестнадесет години в живота й се появи един доста странен мъж. Обикновен човек, за тези които не знаеха по-добре. Той често я посещаваше във висшето училище „Академия Екселсиор”. Понякога си говореха за съвсем обикновени неща, но след време той започна да я разпитва за истинските й родители, за осиновяването й. Все странни и нетипични въпроси. Не отне много преди да разкрие пред Ксения причината за посещенията си. Убеди я, че е специална. Разкри и истината за божествените й гени и съществуването на лагер в който ще бъде в безопасност. Пристигна в лагера по време на лятната ваканция. Не знаеше кой е божественият й родител, нито бе призната, затова бе настанена в хижа номер 11. С времето това което смяташе за налудничаво постепенно се превърна в нейно нормално. Докато една вечер, на третия месец от пристигането си нещата излезнаха извън контрол. Сред един от лагерниците, имаше момче, което често се навърташе около нея. Първоначално всичко изглеждаше като невинно хлътване, докато Ксения не разбра твърде късно, че е обект на неговата мания за притежание и той не приемаше „Не” за отговор. Опита се да се измъкне от лапите му, но не успя. Той взе това, което искаше. След това се опита да покрие следите си. Да я накара да замълчи завинаги. Това бе и моментът в който всичко се преобърна. В желанието си да се защити, Ния отключи това което бе заключено в нея. И преди да осъзнае какво се бе случило, той се бе превърнал в ледена фигурна. Тя го бе превърнала в лед. След тази нощ не можеше да остане повече в лагера. Не и след това, което бе сторила. Затова се върна в света на хората, при семейството си и никога не проговори повече за случилото се тази нощ. Заключи тази част толкова надълбоко в себе си, че дори тя можеше да убеди себе си, че не се бе случило. Завърши академията, а след това кандидатства и завърши изобразително изкуство. По време на следването си се сближи със сина на приятелско семейство. А след няколко години Джеймс и предложи брак и тя се съгласи. Никога не бе успяла да усети тази любов за която всички говореха, но предполагаше, че всичко бе преувеличено така или иначе. Семейството й одобряваше Джеймс , а Ния неосъзнато бе оставила другите да направляват живота й. 


*Прекарва 3 месеца в лагера, когато е на 16, но след това го напуска.
*Знае за опасностите, които крие човешкия свят, но взима мерки, за да може да се защитава.
*Дъщеря е на Хиона, но и до ден днешен не е призната.
*С Неста са разделени при раждането и не знаят една за друга.

Ksenia Havilliard|23| Unclaimed Daughter of Khione
Ще помоля героя ми да бъде сложен в групата на смъртните. Говорила съм с dyonisus;
avatar
Ksenia Havilliard;
Amazon
Amazon

Брой мнения : 1690
Join date : 24.01.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Love is a killer that never dies ;

Писане by dionysus; on Сря 24 Яну 2018 - 14:05

Добре дошла.

• • • • •in the darkness,
two shadows, reaching through the hopeless, heavy dusk.
Their hands meet, and light spills in a flood like a hundred golden urns pouring out of the sun.
avatar
dionysus;
Olympian god
Olympian god

Брой мнения : 6194
Join date : 13.01.2016

Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите