Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

This is how legends are made;;

Go down

This is how legends are made;;

Писане by lifeeater;; on Съб 10 Фев 2018 - 0:48

tiana holloway
"life eater"
child of Thanatos
23 years old
fc: Amy Jackson
-Разкажи ми за тях. За Холоуей. –Гласът спря само за секунда, преди да продължи. –За Тиана и Тео Холоуей. Всичко, което знаеш. –Колебанието изгледаше осезаемо, но сатирът трябваше да знае за тях, преди да отиде и да ги прибере. Преди да ги достави в лагера, където им беше мястото. Разбира се, вече знаеше достатъчно, за да си представи и проблемите, които подобно „пътуване“ можеше да съдържа.

-Знаеш, че той им даде друго призвание. Нали? –Отвърна събеседникът на сатира спокойно, почти безизразно. –Нарича ги „life eaters”, сякаш са неговото персонално оръжие. Истината е, че ги откри случайно, на една от малкото си визити при смъртните. Чудно, но и Хадес имал достатъчно сърце, за да прибере мръсните и треперещи от студ хлапета. Избягали от ужасния интернат, в който ги беше оставила изгората на Танатос, след като започна да се плаши от тях. От начина, по който с всяко докосване изпиваха силата ѝ. 
-Не каза ли на Танатос? –Попита сатирът. 
-Не. Видя потенциал в тях. В това, че те не се страхуваха от него, макар да усещаха силата, струяща от него. Превърна ги в малките си домашни любимци. Интригуваше се от това, че Танатос се бе върнах при една и съща жена два пъти, оставяйки две деца след себе си. Не какви да е деца. Амбициозни. Еднакво жертвоготовни един за друг. И макар да съществуваше разлика от три години помежду им, те сякаш мислеха, действаха и съществуваха като едно. 
-Говориш така, сякаш ги е виждал като оръжия.. 
-И нима ще греша? –Попита събеседникът, оставяйки време на сатира да обмисли въпроса. Преди да му даде възможност да изрази мнението си, продължи. –Тео Холоуей беше на седем, а Тиана Холоуей на четири, когато майка им ги остави. Вече владееха дарбата си да „крадат“ от чуждата жизнена енергия и то много добре. Не мислиш ли, че е станал любопитен какво ще могат след още няколко години, под негов надзор? Знаеш, че повечето от децата му не таят особена любов към него. Можеш да го наречеш както искаш, но той рискува и ги пое като своя отговорност. Намери начин да ги скрие от Танатос и всички останали. Да спечели любовта и лоялността им. И така, докато Тео не навърши двадесет. 
-Какво стана тогава? 
-Изгубиха контрол. Не познаваха всички свои способности, а само как да вземат. Да грабят. Да го правят, дори когато не искат. Тогава Хадес разбра, че мястото им е в лагера, но не искаше да си го признае толкова лесно. Не искаше да ги пусне веднага, а и Холоуей не желаеха да дойдат. От тогава мина време, но инцидентът се случи отново. Не може да се случи трети път. Тук е и твоята задача. Да ги доведеш в лагера. 
-Какво, ако използват способностите си върху мен? 
-Вземи. –Подхвърли непознатия, слагайки две гривни в ръцете на сатира. –Деца на Хеката ги изработиха преди време. Сложиш ли ги, ще си в безопасност. До тогава, приятелю.. Пази се. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тиана ненавиждаше малката гривна. В началото се стараеше да не го показва, но търпението ѝ бързо изстъня. Единственото място, на което ѝ се позволяваше да използва способностите си беше бойното поле, на тренировки. Умът ѝ често се връщаше към идеята да избяга, заедно с Тео. Да намерят начин да свалят проклетите гривни, да зарежат всички тренировки и да научат всичко, сами. Да се впуснат в приключения и да заслужат наименованията, дадени от самия крал на Подземното царство. 
Понякога се замисляше. Дали и Тео изпитваше същата признателност към Хадес? Дали и той мечтаеше да достигнат до нивото на истинския си баща –Танатос? Дали и той не виждаше този лагер като дом, а като затвор? Дали и неговият ум блуждаеше вечер към всички онези мечти? Към безкрайни вълнения и свобода? 
Защото деляха всичко. Деляха мисли, деляха чувства, но дали деляха и мечти? 
Проклетата гривна я влудяваше. Караше я да се чувства сляпа и глуха, като смъртна. За това тренираше. Тренираше с всяко проклето оръжие, което можеше да открие в оръжейната. Ками, мечове, арбалети.. Подяволите, всичко! Но не и способностите си. Не и докато не станеше наложително. Не и докато тя и Тео не бяха нужни на останалите в битка. 
Проклетата гривна я влудяваше. 
Чувстваше се като диво животно, в клетка. Такова, готово да пригрезе метаните решетки, за да избяга. Дали и Тео се чувстваше така? 
Проклетата гривна я влудяваше, но някой ден нямаше да бъде така. Някой ден щеше да бъде свободна. Щяха да бъдат свободни. 
И тя щеше да чака търпеливо. Защото този ден щеше да дойде.
avatar
lifeeater;;
Child of Thanatos
Child of Thanatos

Брой мнения : 1684
Join date : 09.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: This is how legends are made;;

Писане by phobos;; on Съб 10 Фев 2018 - 1:00

Oдобрена.
avatar
phobos;;
Minor god
Minor god

Брой мнения : 4336
Join date : 08.10.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите