Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Helios;, hephaestus., Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

And we almost go insane, trying to chase some pleasure brand new.

Go down

And we almost go insane, trying to chase some pleasure brand new.

Писане by lifeeater. on Съб 10 Фев 2018 - 23:15

Theo Holloway
"life eater"
child of Thanatos
26 years old
Joseph Gordon-Levitt
Когато сатирът разбра за задачата си, колебанието се прокрадна през съзнанието му, макар и да знаеше, че нямаше особен избор. Осъзнавайки последното, инстинктът му за съхранение го подкани да разбере всичко за тях. Всичко, което някой знаеше и можеше да му каже. Защото знаеше онази част от историята, която караше съзнанието му да се противопостави на зададения му план – да ги прибере и да ги доведе в лагера, където трябваше да бъдат. 
– Нарича ги „life eaters”, сякаш са неговото персонално оръжие. Истината е, че ги откри случайно на една от малкото си визити при смъртните. Чудно, но и Хадес имал достатъчно сърце, за да прибере мръсните и треперещи от студ хлапета. Избягали от ужасния интернат, в който ги беше оставила изгората на Танатос, след като започна да се плаши от тях. От начина, по който с всяко докосване изпиваха силата ѝ – отговорът на събеседника му го изненада дотолкова, че да ококори очи. Спокойствието в гласа му караше сатира да настръхва.
– Не каза ли на Танатос? – попита сатирът.
– Не. Видя потенциал в тях. В това, че те не се страхуваха от него, макар да усещаха силата, струяща от него. Превърна ги в малките си домашни любимци. Интригуваше се от това, че Танатос се бе върнал при една и съща жена два пъти, оставяйки две деца след себе си. Не какви да е деца. Амбициозни. Еднакво жертвоготовни един за друг. И макар да съществуваше разлика от три години помежду им, те сякаш мислеха, действаха и съществуваха като едно.
– Говориш така, сякаш ги е виждал като оръжия..
– И нима ще греша? – пророни събеседникът му, оставяйки му време да обмисли въпроса. Но още преди да получи отговор, наведе тялото си напред и продължи. – Тео Холоуей беше на седем, а Тиана Холоуей на четири, когато майка им ги остави. Вече владееха дарбата си да „крадат“ от чуждата жизнена енергия и то много добре. Не мислиш ли, че е станал любопитен какво ще могат след още няколко години под негов надзор? Знаеш, че повечето от децата му не таят особена любов към него. Можеш да го наречеш както искаш, но той рискува и ги пое като своя отговорност. Намери начин да ги скрие от Танатос и всички останали. Да спечели любовта и лоялността им. И така, докато Тео не навърши двадесет.
– Какво стана тогава?
Изгубиха контрол. Не познаваха всички свои способности, а само как да вземат. Да грабят. Да го правят, дори когато не искат. Тогава Хадес разбра, че мястото им е в лагера, но не искаше да си го признае толкова лесно. Не искаше да ги пусне веднага, а и Холоуей не желаеха да дойдат. От тогава мина време, но инцидентът се случи отново. Не може да се случи трети път. Тук е и твоята задача. Да ги доведеш в лагера. 
– Какво, ако използват способностите си върху мен? 
– Вземи – подхвърли непознатият, слагайки две гривни в ръцете на сатира. – Деца на Хеката ги изработиха преди време. Сложиш ли ги, ще си в безопасност. До тогава, приятелю... Пази се. 

*****
Казваха, че свободата е най-хубавото и най-важното нещо за един човек, за едно същество, за една жива душа. Тогава защо бяха затворили тези две същества с техните дарби в една толкова тясна, малка, задушаваща клетка? Защо им позволяваха да ползват собствените си дарби – онези дарби, които бяха получили със своето раждане, онези дарби, които им принадлежаха по право – единствено на бойното поле и по време на тренировки.
Истината бе, че в началото Тео си мислеше, че можеше да свикне с тази гривна на ръката си, която сякаш не бе обхванала само китката му, а цялото му тяло. Цялото му съзнание. Цялото му същество. Но с времето осъзна, че това творение от децата на Хеката го подлудяваше. Понякога си мислеше, че можеше да усети как гривната задържаше всичките му сили и ги стискаше толкова силно, сякаш никога нямаше да ги пусне.
И често си мислеше за моментите, когато той и Тиана щяха да се освободят от тази котва, която ги придържаше към брега. Защото бе сигурен, че рано или късно щяха да се освободят и тогава щяха да покажат истинските си същности. Истинските си дарби и най-вече истинските си способности. Защото и двамата бяха способни на много, достойни за подвизи, за които другите можеха само да мечтаят.
Знаеше… Знаеше, че със сестра му не споделяха само мисли и чувства. Те споделяха мечти. Макар никога да не го бяха признавали един пред друг, двамата често отправяха погледите си към онези дни, в които щяха да усетят свободата. Нещо повече. Към онези дни, в които щяха да достигнат до нивото на баща си. Нещо повече. Към онези дни, в които щяха да надминат нивото на баща си.
И въпреки че засега това бяха просто мечти, Тео бе сигурен, че чакането щеше да си заслужава.
avatar
lifeeater.
Child of Thanatos
Child of Thanatos

Брой мнения : 435
Join date : 10.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: And we almost go insane, trying to chase some pleasure brand new.

Писане by Lady Sorrow. on Съб 10 Фев 2018 - 23:20

Одобрен си. Добре дошъл.

• • • • •

Heroes get remembered,
never die.
avatar
Lady Sorrow.
Minor goddess
Minor goddess

Брой мнения : 1780
Join date : 13.01.2016

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите