Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

The family bisness

Go down

The family bisness

Писане by Gabriel; on Съб Фев 17, 2018 11:07 pm

| Габриел Фелшер | 35 | FC: Jared Padalecki | Works as detective | Just mortal |
20 years ago (New day new mess)

Алармата отново го събуди със досадното си звънене. Габриел мразеше тази аларма. Мразеше и да ходи на училище. Мразеше правилата, които всички му налагаха но се беше примирил, че поне засега трябва да ги следва. Поне за сега трябваше да играе ролята на послушното дете. Стана от леглото си и се запъти към банята. Удари със юмрук по вратата на сестра си. За нея беше по-лесно. Тя не се преструваше, че следва правилата. Тя просто ги нарушаваше без да се интересува от последиците. Затвори вратата на банята заглушавайки недоволните писъци на сестра си. Обичаше да я дразни. Знаеше, че щеше да си плати за това по-късно през деня но си заслужаваше.
 Половин час по-късно двамата със Зефира стояха на задната седалка на автомобила на майка им и я гледаха докато шофираше. Не беше необичайно обикновено тя ги водеше на училище а след това се прибираха сама със автобуса. Габриел хвърли поглед на сестра си, което изглеждаше по-заета със рисунките си отколкото със обкръжаваща ги среда.
- Какво пак си намислила Зефи? Пак ли ще тормозиш останалите от класа си?
- Оо стига. Не е тормоз а забавления.


15 years ago(Finally home)

Отново пътуваше към вкъщи имаше няколко дни почивка между изпитите си и не му се стоеше във кампуса сам. Нямаше търпение да се прибере и да види сестра си. Родителите му изобщо не му липсваха. Беше се възползвам със пълни обороти на свободата си - още след като завърши гимназия се изнесе. Работеше като барман, помагаше във няколко сервиза докато не събра достатъчно пари и се записа да учи. Живее във кампуса имаше готини съквартиранти с които ходеха по купони. Единственото, което му липсваше беше онова малко торнадо - Зефира. Чуваха се всеки ден но това не му стигаше. Искаше да я види да я разпитва за всичко, което се случваше около нея в училище и във живота. Няколко часа по-късно паркира колата на изрядната алея и слезе придърпвайки сака който носеше. Едва беше отворил входната врата, когато чу виковете на майка си:
- Зефира не можеш да се държиш така.
- Дом сладък дом.
Подсмихна се иронично и затръшна вратата след себе си.

10 years ago (How can I not lovve my new partner)
„Днес се навършват 3 години от експлозията във банка "Diamond Shaduel", която отне живота на десетки хора. Извършителят все още е на свобода."

Габриел смачка днешният вестник. Експлозията в банката беше първият му случай от както беше станал детектив. Също така беше и първият случай, който със старият му партньор не бяха успели да разрешат. Питате се защо бивш? Защото партньорът на Габриел беше една от жертвите на този маниак, който беше предизвикал експлозията и това не му даваше мира и това се виждаше и усещаше до такава степен, бе началните му го бяха накарали да премине наново психологическият тест преди да се върне на работа само и само да се уверят, че няма да изперка.
Със днешната напреднала технология и всичко останало? Понякога си мислеше, че просто не им се занимава със нещо случило се преди толкова много време. Освен него като, че ли никой не искаше да се разравя във миналото. Всички използваха глупавото извинение, че миналото им носи само болка и нещастие. Е той също ги изпитваше. Болеше го, че този който бе убил и ранил толкова много хора, все още беше на свобода и си живееше живота някъде там. Потънал във мислите си, Габриел не усети как новият му партньорът му се приближава към него,докато просто не хвърли поредната папка на бюрото му точно пред ръцете му.
- Какво си ми приготвил този път Бул? Лична вендета? Или може би обир?
- Още по-хубавоГабриел. Пожар във банко. - Другият мъж седна на срещуположният стол и гледаше със любопитство докато Габриел, разглеждаше папката. - И познай, коя е най-хубавата част?
- Коя?
- Има големи прилики със пожара преди 3 години. Може би е същият човек.
 Очите на Фелшер се разшириха, изпълнени със шок и изненада. Нима, най-накрая имаше шанс да разкрие мистерията от преди 3 години. Поклати леко глава и се усмихна. Понякога му се искаше да убие партньора си но точно във момента щеше да го зарадва. Остави папката отново на бюрото си и се облегна назад.
- Хайде, ще почнем утре а сега да минем през бара. Аз черпя.


5 years ago  (The crazy talk  with my sister)

- Стига Зефира успокой се и ми разкажи всичко.
Габриел придърпа стол и седна срещу сестра си. Последните месеци се държите твърде странно. По странно и дори откачено от обикновено. Постоянно ровеше и търсеше стари легенди и митове за богове и техните смъртни деца? Дам това определено беше много откачено.
- Ти не разбираш, татко е вярвал в това. Описал е всичко в писмото. За боговете, за децата им, за онова място където живеят.
- Онзи лагер заради, който цяла седмица обикаляше горите наоколо ли?
- Да. Искам да го намеря.
Габриел гледаше сестра си невярващо. Нима тя беше започнала да вярва в нещата, които баща им говореше когато обърнеше няколко чашки. Винаги си беше мислил, че това просто някакви пиянски бръщолервици. Но нима то бяха истини? Нима имаше богове? Защо не ги бяха забелязали. Все пак едва ли бяха толкова незабележими.
-          Добре спокойно дишай. Ще ти помогна.
avatar
Gabriel;
Mortal
Mortal

Брой мнения : 145
Join date : 17.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The family bisness

Писане by Athena; on Съб Фев 17, 2018 11:11 pm

Одобрен и добре дошъл!

• • • • •Everybody wants to rule the world
avatar
Athena;
Olympian godddess
Olympian godddess

Брой мнения : 4031
Join date : 17.06.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите