Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Helios;, hephaestus., Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Alyria Mornell

Go down

Alyria Mornell

Писане by Alyria; on Пет Мар 30, 2018 10:11 pm


Alyria Mornell

Group
Mortals
Age
20
Zodiac
Gemini
Do for a living
Bookshop worker
Keep your head up, keep your heart strong
Семейството, казват, ще определи това в каква личност ще се превърнеш. С баща, работещ в сферата на уеб дизайна и майка, художничка, която в свободното си време работи в едно от най-престижните кабарета, по чий път се очаква, че трябва да поемеш? Трябва ли да спреш да се интересуваш от семейството си и да прекарваш "свободното" си време работейки над поредния дизайн или да си всеотдайна домакиня и "любяща" съпруга, която вечерно време кръшка на съпруга си?
Алирия стоеше над учебниците в стаята си. Искаше времето по-бързо да мине и да се разкара от този така наречен дом. Подготвяше се да изпитите за прием в най-престижните колежи. Не бе виждала очите на баща си от няколко дни... Години, може би десетилетие. Дори не си спомняше как изглежда, макар и всеки ден да се бяха виждали. Какъв цвят бяха очите му? Не помнеше. Единственото изображение, което изникваше пред очите й когато помислеше за него бе човек-машина - с тялото на човек, но главата бе една машина... сива безинтересна машина върху която се изписваха кодове. Бе изгубила и контакт с майка си. Не бяха така близки, както когато Алирия бе по-малка. Сега, можеше да се закълне, че водеше клиентите си вкъщи, когато баща й липсваше. През стените чуваше виковете, псувните, пъшканията и охканията на майка си и клиентите й. Ако успееше да се докопа до някой по-богат след удоволствието успяваше да му продаде и една от многото картини, които бе рисувала.
- Как да постъпя? По кой път да поема? По този, който родителите ми ми показват? Или по този, който сама реша? А нима животът има други планове? - сви ръцете си на бюрото и положи глава. Искаше й се да получи поне един отговор на въпросите си. Да получи малко напътствие от някого...нещо.
Дните се нижат. Започваш да губиш все повече вяра, че нещо в семейството ще се промени. Една вечер, чуваш баща ти да говори на висок глас. Кара се с някого. Никога до сега не си го чувала или виждала в подобна светлина. Обажда се друг мъжки глас... любовникът? И писъците на майка ти.
Алирия се изплаши. Предполагаше какво може да се случи, но се надяваше това да остане само в главата й.
Изстрел.
Сърцето й ускори ритъма си. Не можеше да стои повече в тази къща. Случваха се прекалено много нередни неща, което не се понравяше на момичето. Два гласа започнаха да се открояват. Третият беше замлъкнал. Майка й говореше или поне се опитваше да говори. Заради хлипанията не можеше да разбере какво казва. Другият... мъжкият глас, този на любовника се опитваше да не изгуби контрол. Личеше си по гласа му.
Алирия побърза да стане от леглото си. Взе една раница и я напълни с колкото можеше дрехи. Взе само и единствено телефона си. Отвори прозореца на стаята си. Студеният бриз ощипа страните й.  Но това сега не бе от значение. Трябваше да бяга.
Съжалявам мамо. Помисли си и излезе през прозореца. Побягна, но не знаеше къде отива.
Животът ти не е такъв, какъвто си си представял. Не си тръгнал по стъпките нито на майка си, нито на баща си. Но си сигурен и в това, че това не е твоята съдба отредена от живота. Това е просто едно от изпитанията през които трябва да преминеш, за да докажеш, че от теб ще излезе човек.
Животът на Алирия се промени коренно в рамките на няколко месеца. След бягството от дома си, девойката забрави за училището, бала и колежа. Сега на главен ред бе оцеляването й. Щеше да прави каквото е нужно, за да оцелее... Освен едно - да продава тялото си.
***
В момента
Също като майка си, Алирия притежаваше два работи, две самоличности. През деня девойката работеше като продавачка в книжарница. Харесваше й работата. Не получаваше много пари, но пък за сметка на това бе един от първите хора, които успяваха да се доберат до новите книги. А вечери... Вечери обличаше своя костюм и преследваше престъпниците.  Отне й време докато се научи как да се справя с тях. Пое доста удари. Имаше няколко прорезни рани и такива от огнестрелни оръжия, но все пак тродължаваше да се бори. Желаеше да превърне света в едно по-добро място за живот.
Codage par Libella sur Graphiorum


Willa бе запазена за мен.
Бих желала името ми да бъде сменено на Alyria;
avatar
Alyria;
Mortal
Mortal

Брой мнения : 181
Join date : 26.03.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Alyria Mornell

Писане by dionysus; on Пет Мар 30, 2018 10:27 pm

Добре дошла.

• • • • •in the darkness,
two shadows, reaching through the hopeless, heavy dusk.
Their hands meet, and light spills in a flood like a hundred golden urns pouring out of the sun.
avatar
dionysus;
Olympian god
Olympian god

Брой мнения : 6194
Join date : 13.01.2016

Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите