Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Category is... Royalty.

Go down

Category is... Royalty.

Писане by summer wine; on Вто 12 Юни 2018 - 11:16


Hayden Peterson
FC: Troye Sivan | 21 | Son of Dionysus | Gay icon

*friendly interview in CHB*


Хейдън... Ти си наистина нещо различно.

"Наречи ме различен.
Такъв съм и притежавам сила.
А ти... какво имаш?"

Хейдън бе роден от тъмната страна на голямата ябълка. Света на онези, на които обществото бе обърнало гръб. Онези, които обществото все още не приемаше. Различните. Различните, а всъщност единствените, които не носеха маски и бяха себе си. Истински. Шарлот Питърсън бе разорена тинейджърка, изхвърлена от собствения си дом и сърцата на родителите си заради извращението да обича нещо различно от онова, което някаква си книга й налагаше. Нюйоркските улици бяха жестоки в края на осемдесетте. Заспиш ли някъде, можеше да се събудиш без и без това малкото си вещи. Или по-лошо. Но Шарлот бе оцеляваща. Може би затова домът на Версай я бе осиновил. Домовете са семействата, които можем да изберем, когато никой не ни желае. Семейства, които наистина се грижеха едно за друго, независимо какво. Всяко от тях има своята кралица майка или баща, които се грижат и закрилят останалите като по-опитни. Това крехко момиче получи семейството, което заслужаваше. Семейство, което щеше да слави години наред.

"Нямам представа как майка ми и баща ми са се срещнали. Никой от тях не ми казва. Но вероятно е на някой от баловете. А тази среща вероятно е довела до още няколко, преди да "скъсат кондома". Добре, че боговете няма как да се заразяват и да предават ХИВ. По онова време е бил много по-опасен, повярвай."

Обществото на различните търпеше своите възходи. Година след година нови и нови битки бяха печелени. Права. Справедливост. Равенство. Светът се променяше под марша на различните. Тогава, в края на деветдесетте Шарлот даде живот на единственото си дете. Наследник на един от най-славните ъндърграунд домове, Хейдън израсна сред свои. Сред хора, които виждаха отвъд повърхността, за които красотата бе константа с различни променливи заключени в очите на виждащите. Ретро музика, екстравагантна мода, лгбт икони и линии от славни кралици-майки бяха само част от нещата, с които това дете бе закърмено. За разлика от много преди себе си, Хейдън имаше привилегията да се обучава от дете.

"Образованието бе приоритет, докато растях с тях. Особено, когато навърших петнадесет и разбрах за лагера и всички красиви същества там. Всички вас..." *смее се* "Майка искаше никога повече да не се връщам там."

- Какво точно харесваш?

"Знаеш ли? Нека не слагаме етикети на неща, които не са по щандовете. Аз съм горд хомосексуален мъж и това е достатъчно. За повече информация мога да ти дам номера си." *смее се*

Баловете са събирания на отритнатите от обществото. Места, на които те можеха да бъдат онова, което света би очаквал от тях, ако ги виждаше като равни. Можеха да изживяват Американската мечта всяка вечер. Имаше категории включващи специфичен дрескод. Всеки дом трябваше да покаже най-доброто от себе си, за да издигне името си, а в случая на Версай - да го защитава. Битки в името на честта, модата и славата. Неща, които един прост и консервативен ум не би могъл да побере. Първия бал на Хейдън бе, когато навърши седемнадесет. Може би никога нямаше да забрави онази топка в стомаха тогава. Многобройните погледи. Очакванията. Осъждането. Напрежение, което можеше да бъде фатално, ако бе сам. Но един Версай никога не бе сам. За първи път в историята домът му бе спечелил трофей от толкова млад член.

"Всичко е въпрос на истинност. Трябва да представиш онова, което си по най-красивия и достоверен начин. Трябва всеки да може да ти повярва. Тогава и само тогава оценките не биха били по-ниски от десетки. Още помня еуфорията сякаш бе вчера. Но онази вечер отключи нещо в мен. Нещо, на което дължа всичко в момента. Мечтателят в мен."

Хейдън се превърна съвременна приказка на просяк станал принц. Икона за младите представители на лгбт семейството. Израснал в мизерията на Ню Йорк и издигнал се до съвременния шоубизнес и социални медии, които да използва в полза на своето общество. Или едното от тях. Що се отнася до света на богове и чудовища, Хейдън не спираше да се връща. Защото те също бяха различни по своя уникален начин... В него бе заключено най-доброто от двата свята и възнамеряваше да се бори с все сили за тях. Като активист. Като човек. Като герой.

***

- посещава лагера от 6 години
- признат още от 10-годишен
- рядко се нуждае от други оръжия, освен силите и думите си, но използва добре меча си при необходимост
- един от най-големите любители на традицията "плени знамето"
- прекарва много от времето навън
"Beauty's where you find it."
avatar
summer wine;
Child of Dionysus
Child of Dionysus

Брой мнения : 1052
Join date : 12.06.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Category is... Royalty.

Писане by Nyx. on Вто 12 Юни 2018 - 11:33

Одобрен. Добре дошъл!

• • • • •

Don`t  slow  down.
When Night comes...it's your turn to be afraid
avatar
Nyx.
Primordial goddess
Primordial goddess

Брой мнения : 360
Join date : 28.04.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите