Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Helios;, Kaiein Glasscote., kayden', Perses., •shiftless•

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Big mess

Go down

Big mess

Писане by .Richard. on Сря 13 Юни 2018 - 22:33

Ричърд О'Браян
Daughter of Apollo, 19

FC: Cole Sprouse

Още един интересен,изпълнен... Дори не ми се описваше страния и скапан ден,който ме очакваше в училище за пореден път. Не бях популярното момче в училище но определено не желаех и да стана такова,въпреки всичко някой все така умело,се опитваше да ме направи популярен и то не с някакви постижения,а по скоро с това колко по умело може да ме изложат пред училището. Да кажем,че в това можех и сам да се справя. Още повече,че в училище нищо не ми вървеше изначало,освен ако не бройм музиката,театъра и рисуването. В това определено си бях много добър но във всичко останало можеше да се каже,че съм пълна скръб. Всичко се очартавеше да е пълна каша,имах силното желание дори да не започвам тази година,защото определено ме чакаха много изпити,който нямаше в никакъв случай да взема или щях да ги взема с толкова голямо усилие,че дори...
Не ми се мислеше,а като цяло се чувствах все едно дори не  принадлежа на това място. Майка ми Маргарит се опитваше да направи нещата по лесни. Но не успяваше,защото изглеждаше,като майка излязла от списание "Красив дом!" или "Перфектната съпруга",за разлика от мен тя едно време е била мажуретка,една от най-красивите момичета в училище,баща Грегари ми макар че по нищо не приличах на него,спортист уважавана личност в града,защото поправяше коли и помагаше на всички,по всичко личеше,че не приличам и нямам същите данни,като на родителите си. Въпреки всичко описано до сега,не се чувствах нещастен,това че нещо е трудно не би трябвало да е проблем и да не подходиш по забавно на нещата.

-Как си Ричи?
До мен стоеше най-добрия ми приятел Томас,който ме беше настигнал в гръб,направих ме нашия таен знак,който правехме още от деца. С него се познавах ме от детската гради,как да не обичаш човек,който ти е избил два от млечните зъби,единия без да иска:
-Добре тази ваканция мина почти без проблеми,като изключим,че не се удавих в реката,всичко...-той се включи -СИ Е КАКТО ТРЯБВА!
Бяхме извикали малко по силно,когато неустно някой,с бързина се приближи към мен но за първи път го бях усетил,успях да го избегна и дори го бях хванал за ръката. Бях шокиран! Определено никога до сега...

Точно в този момент,футболиста,най-големия хулиган на училище се разяри,приличаше на бик,който щеше да ме изяде с парцалите,и щеше да омете с мен пода се засили с другата ръка. Нещо в мен обаче ме накара да го дръпна,и по някаква страна случайност,се оказа на земята и то не просто на земята,а направо едва дишаше.
-Братле,къде го научи това...
Чух от Томас да казва,въпреки това още бях в шок. Малко след това чух и вика на директор Франсис:
-ГОСПОДИН О'БРАЯН ВЕДНАГА В КАБИНЕТА МИ!
Един отчаян поглед към Томас,той вдигна рамене,не знаеше,от къде му е дошло,а още по малко и на мен. Тръгнах като на заколение,само че идея нямах,какво точно се случи с мен,как успях и какво направих. КАК!

Всичко останало е въпрос на не много добра организация,извика майка ми,която също беше шокирана,като мен. Въпреки всичко не се извини,а веднага ме хвана за ръката и ме изведе от кабинета,дори без да казва нищо. Качихме се в колата,като потеглихме в пълно мълчание:
-Извинявай не го направих нарочно,росто се случи!
Погледа на майка ми беше едновременно ужасен но и загрижен,не ми отговори,не спрях ме и в къщи подминах ме,дори табелата за излизане извън града. След няколко километра,в нищото се спрях ме,дори не знаех къде сме,със сигурност беше,че сме на магистралата.
-Къде сме? Не мислех,че майка ми може да е сериен убиец,ще ме интегрираш към мръсните си деяния!
Видях усмивка на лицето и ,винаги я карах да се усмихне с моите шеги. Но този път бързо и отмина,хвана ръцете ми,много силно,пое си дъх и каза:
-Чуй ме Ричърд,трябва да ти споделя нещо,нещо което може да не ми повярваш но ме изслушай първо става ли.-поклатих глава,рядко и се налагаше да говори с мен по този начин-Случи се нещо... С баща ти дълго не можех ме да имаме деца,проблема беше в баща ти но тогава не бях ме много сигурни. Една вечер се скарах ме ужасно,хванах ключовете за колата и потеглих на някъде,не знаех на къде но исках да избягам,малко пред да се отдалеча от града,колата се развали и спрях точно тук. Чаках с часове някой да премине,за да ми помогне,когато най-сетне някой се спря. Мъжа който слезе от колата нямаше много инструменти в колата,въпреки всичко се опита да ми помогне с каквото може. Беше много мил,а аз все още бях много разстроена,защото обичах и обичам баща ти но този мъж,не ми помогна само с колата,ами ме изслуша и ми помогна малко да се успокоя,поговорихме си доста дълго. Толкова приятно да го слушаш,не знам какво ми стана но нещата придобиха друг обрат. Докато се усетя спях на задната седалка на колата,завита с едно одеяло,оставена на нищо. Не знаех къде е този мъж,дори не не знаех,кой е точно. Въпреки всичко реших,че няма да си тръгвам от града,живота извън града нямаше да е по добър,а баща ти можеше да ми даде сигурност,а и все още го обичах.

Не разбирах на къде и защо ми казваше това,никой не искаше да знае,за личния живот на родителите си. ЗА БОГА!
-Виж... Изслушай ме... След като се прибрах,всичко се нормализира но след три седмици разбрах,че съм бременна. Още в мига щом го научих,знаех че не е от съпруга ми. Знаех но се молех да не е истина. Времето премина,всички бях ме много радостни и те очаквах ме,след като се роди в първия ден,получих цветя и писмо от истинския ти баща. Пишеше че се радва от това,че си се родил,че иска да го държа във връзка,с това какво се случва с теб и когато дойде времето,ще те повика.

Исках да изляза не вярвах в това,за това веднага отворих вратата. Не можех да повярвам,какво ми казва,баща ми не ми беше истински баща:
-Ричърд.. Моля те! Спри... Разбирам,че си много объркан и те обичам ужасно много. Само,че през последната година той стана много настоятелен и  иска да отидеш при него.

Поех дълбоко дъх,а след това се обърнах към нея:
-Няма да стане оставам тук!
Приближи се бързо и хвана ръцете ми:
-Виж това не е нито мой избор нито до някъде твой! Каза,че трябва да отидеш и че ако не дойдеш,той ще дойде,а това не мисля,че ще  е добре за теб. Отиди,запознай се с него...
Звучеш толкова налудничево,не можеше някакъв от нищо то да ме търси,да иска да отида при него.
-Моля те! Приготвила съм ти неща за из път,ако се налага друго ще ти пратя но той иска да тръгнеш веднага...
Виждах тревогата в очите и,загрижеността... Вярвах на майка си въпреки да нямаше обяснение на това,какво точно се случваше в главата и. За това я изпратих до вкъщи,взех още някой неща и тръгнах към мястото,което беше изписано елегантно на една бележка,която за първи път в живота си успях да прочета без  голям проблем.
avatar
.Richard.
Child of Apollo
Child of Apollo

Брой мнения : 79
Join date : 13.06.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Big mess

Писане by Athena; on Сря 13 Юни 2018 - 22:42

Одобрен и добре дошъл.

• • • • •Everybody wants to rule the world
avatar
Athena;
Olympian godddess
Olympian godddess

Брой мнения : 4031
Join date : 17.06.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите