Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

"I find infinity in war, darling. Love and beauty, they always fade. But war and pain, oh... They will forever be a part of who we are."

Go down

"I find infinity in war, darling. Love and beauty, they always fade. But war and pain, oh... They will forever be a part of who we are."

Писане by Morrigan. on Пет Юни 15, 2018 5:25 pm


Ако очакваш някоя сладка и банална история, не съм момичето за теб.

Мориган. Така ме кръсти майка ми, знаейки много добре причината. А казват, че хората били доста слепи по отношение на много неща. Не всички, скъпи. Лорна Шевалие е амазонка, впрочем. И всички знаят колко любими са тези жени-воини на един от боговете. На техния така наречен "баща", който по ирония на съдбата... бе наистина баща на много от тях. На мен също. Разбира се майка ми е обикновен човек, без полубожествена жилка и това донякъде ме кара да се чувствам по-добре. Не ми се искаше да съм като някой от онези римски, префарцунени полубогове, които бяха наследници на още стотина богове, защото са плод на любовта между бог и полубог и двама полубогове. Грозно. В моите вени тече икорът на Арес.
Още помня деня, в който го направих горд и над главата ми засия копието, което превърнах в свое главно оръжие. Своя запазена марка. Беше деня, в който забих гърба на една от връстниците си в земята. О, бях само на седем и амазонките тепърва бяха започнали да ни подлагат на ежедневни тренировки. Сега скъпата ми приятелка Мирта накуцва, но това не я прави и грам по-малко амазонка от останалите. Така или иначе този живот не бе за мен. Чувствах се постоянно подтисната от женското им присъствие и от начина, по който се опитваха да промият мозъка ми, че това е най-доброто, което може да се случи на едно момиче - да служи на боговете на войната. Защо? Това питах всеки път. Защо, след като мога да го правя и без да се превръщам в огромна, груба жена с широки рамене? Осъзнавах, че ги обиждах по този начин. И може би затова си тръгнах, преди да са ме прогонили заради голямата ми уста. Но това е нещо, което не можех да държа просто в себе си - истината. Колкото и грозна и груба да излизаше от устните ми, тя бе второто ми най-добро оръжие след копието на татко. Пардон, като копието подобно на това на татко. Получих го като подарък от него, когато стъпих в лагера. Заби се на сантиметри от мен, докато крачех към голямата къща сякаш Арес го бе запратил право към мен от небето. Изящно, дълго, изработено от божествен бронз. По дяволите, колко подхождаше на стила ми и онези красиви инициали - М. Ш. Мога да ти го покажа по-късно, ако не те е страх. Тук съм от четиринадесетгодишна и ако си мислиш, че търпя глупостите на останалите драматични тинейджъри, които... всъщност вече не са в своите тийн години, но живеят в миналото, защото са глупави, много се лъжеш. Малцина са тези, които могат да издържат на моето... всъщност на всичко, което мога да им предложа. Не съм най-топлата личност, що се отнася до такива неща. Може би затова най-близките ми ме наричат "кралица Мор". И не защото съм надута и прекрасна, а защото кралиците са винаги студени. Или поне така твърдят. Нямам против, в интерес на истината могат да ме наричат и Сладурче, стига да знаят как да си пазят зъбите и чаталите. На гърба си вече имам славата от няколко подвига в името на баща ми. На един от тях доказах и думите си - че ще бъда нещо голямо в очите на боговете на войната. Втория ми подарък след завръщането бе щит от божествен бронз, реплика на Егида, също като онзи на Талия Грейс, от самата Атина.
Затова, скъпи... Бъди разумен. Не губи времето ми и избягвай да ме сравняваш с някой друг. Не съм сигурна дали има нещо, което мразя повече от това да поставят името ми до нечие друго на везни. Знаеш какво казват - можеш да целунеш пръстена, но никога да докоснеш короната. А ако ядосаш дете на войната... Повярвай ми, единственото, което ще целуваш, е прахта. С металическия вкус на кръвта по езика си и "Мориган, моля те" на устните си.
Morrigan Chevalier
of Ares
20, FC: Summer Bishil
avatar
Morrigan.
Child of Ares
Child of Ares

Брой мнения : 639
Join date : 15.06.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: "I find infinity in war, darling. Love and beauty, they always fade. But war and pain, oh... They will forever be a part of who we are."

Писане by Nyx. on Пет Юни 15, 2018 5:29 pm

Страхотен герой. Одобрена и добре дошла. <3

• • • • •

Don`t  slow  down.
When Night comes...it's your turn to be afraid
avatar
Nyx.
Primordial goddess
Primordial goddess

Брой мнения : 360
Join date : 28.04.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите