Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости

aphrodite.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 35, на Нед Яну 14, 2018 10:18 pm
Хижи и Лагерници
Cabin #1 (Zeus) - 4/4
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 4/4
Cabin #4 (Demeter) - 2/10
Cabin #5 (Ares) - 7/10
Cabin #6 (Athena) - 4/10
Cabin #7 (Apollo) - 4/10
Cabin #8 (Artemis) - 7/15
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/10
Cabin #10 (Aphrodite) - 5/10
Cabin #11 (Hermes) - 2/10
Cabin #12 (Dionysus) - 3/10
Cabin #13 (Hades) - 3/4
Cabin #14 (Iris) - 5/10
Cabin #15 (Hypnos) - 3/10
Cabin #16 (Nemesis) - 1/10
Cabin #17 (Nike) - 1/10
Cabin #18 (Hebe) - 1/10
Cabin #19 (Tyche) - 2/10
Cabin #20 (Hecate) - 7/10
Cabin #21 (Persephone) - 2/10
Cabin #22 (Thanatos) - 5/10
Cabin #23 (Eris) - 3/10
Cabin #24 (Eros) - 4/10
Cabin #25 (Psyche) - 4/10
Cabin #26 (Phobos) - 7/10
Cabin #27 (Deimos) - 4/10
Cabin #28 (Enyo) - 5/10
Cabin #29 (Boreas) - 3/10
Cabin #30 (Zephyros) - 2/10
Cabin #31 (Notus) - 2/10
Cabin #32 (Eurus) - 3/10
Cabin #33 (Khione) - 2/10
Cabin #34 (Morpheus) - 4/10
Cabin #35 (Triton) - 8/10

вчера вече е минало, но въпреки това, то винаги ще бъде част не само от настоящето, но и бъдещето

Предишната тема Следващата тема Go down

вчера вече е минало, но въпреки това, то винаги ще бъде част не само от настоящето, но и бъдещето

Писане by elenthia; on Нед Ное 26, 2017 6:23 pm
♠️ - elenthia clarafyle xander | 18 | daughter of aphrodite | daisy ridley

Бяха `и повтаряли няколко изречения, които въпреки че беше минало известно време от както ги беше чула за последно, те продължаваха да ехтят като едно тихичко ехо в главата и
"Ти си различна, Ела!
Макар и с тази кръв, която тече във вените ти
Ти си различна и винаги ще бъдеш!"

Виждали ли сте някога красиви и нежни очи, изпълнени с тъга и съжаление? Да, точно такива бяха очите на нашата малка и крехка героиня, която беше красиво, крехко, стройно и модерно младо момиче, с буйна мека като кадифе кестенява коса. Историята на това момиче с леко странно име не е от най-приятните, но и както тя самата казваше понякога „винаги можеше да бъде и по-лошо”. Госпожица Елентия Кларафийл Ксандър е родена е преди точно осемнадесет години в семейство на театрални актьори, които в свободното си време препечелваха допълнително пари като наемни убийци. Каква комбинация само. На всичкото отгоре последното се предаваше като от поколение на поколение. Останалите имаха в наследство предмети на изкуството или някой стар часовник, а тя това. Или поне това беше едната част от нейното родословно дърво. Единствената, която познаваше дълги години.
Момичето израства в Ню Орлиънс, където е не само една от най-харесваните, но и едва от най-известните в училище, макар и да истински книжен плъх. Но всичко хубаво си има своя край, макар и в повечето случай да не е чак толкова трагичен и да не се чувстваш предаден от всички, на които държиш, и най-вече от собственото си семейство. Какво по-лошо може да ти се случи от това? Е и вече дойде време съвсем накратко да ви разкажа как малкото сладко и наивно момиченце беше измамено по най-безцеремонтния начин, и не само това ами и за малко не бива убита.
Всичко започна с обяснения и надежди. Надежди, че най-после всичко ще се промени. Най-после Елентия ще стане наистина една от тях и ще заслужи честта, която животът и беше поднесъл на тепсия. Честта да бъдеш с родители убийци и ще спре да бъде тяхното книжно мишле, което постоянно чете и се интересува от множество науки и най-вече Астрология, Физика и Биолия. Нещо, което момичето не искаше да прави и не смяташе за нищо специално. И затова щяха сами да и помогнат или по-точно поддтикнат в една подла игра, в която единствените печеливши можеха да са само и единственото самите те. Бяха измислили план как да превърнат тогава едва петнайсет годишната си дъщеря в истинско тяхно младо копие, който най-после да приеме своята същост и да спре да се инати и да им се противопоставя. Това беше единственото, за което не можеха да се разберат и те щяха лесно да поправят тази грешка. Направиха план как да я подмамят на точното място и най-после да превърнат красивата си и умна дъщеря в нещо много повече от това. Да я превърнат най-после в истинска и достойна наследница на семейство Ксандър. Бяха измислили всичко до най-малката подробност, но бяха пропуснали най-важната от тях. Най-важната, че малката Елентия просто не можеше да бъде, тона което те искат. Не може да се превърне в безмилостна убийца, която се забавлява с всички тези престъпления. Точно и за това планът им претърпя пълен провал. Но този провал не беше само в изпълнението на така важната им задача, но и в самите отношения по между им. Тяхното красиво съкровище ги беше предало и подвело. Семейството `и се опитваше да я превърне, в нещо което знаеха много добре че тя не иска да бъде. Знаеха много добре че искаше да развали тази "велика семейна" традиция и въпреки това се опитаха да направят всичко това. Бяха се опитали да променят и объркат целият `и живот, но за нейн късмет това не се случи.
Още същият ден избяга далеч от тях и отиде при леля си. Жената, която винаги `и повтаряше колко е различна и как живота на баща `и не е за нея. Факт, който дори нямаше нужда да бъде доказван. Едва няколко дни по-късно разбра че в думите  на леля `и имаше много повече смисъл.  Беше открила че майка `и беше самата Афродита, а не след дълго се озова и в самият лагер, в който все още продължаваше да си мисли за своето "мило" и любящо семейство Ксандър и какво се случва с тях, макар че все още им беше сърдита, не можеше да спре да се тревожи за тях. Наистина беше толкова различна от тях, а те просто трябваше да го осъзнаят и тя знаеше че рано или късно и това щеше да се случи.  
може ли да ми смените името на elenthia;
avatar
elenthia;
Child of Aphrodite
Child of Aphrodite

Брой мнения : 719
Join date : 25.11.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: вчера вече е минало, но въпреки това, то винаги ще бъде част не само от настоящето, но и бъдещето

Писане by Hades. on Нед Ное 26, 2017 6:37 pm

Одобрена. Добре дошла!

• • • • •

“…He is driven by bitterness and anger. "
“Hades raised an eyebrow. When he sat forward in his throne, shadowy faces appeared in the folds of his black robes, faces of torment,as if the garment was stitched of trapped souls from the Fields of Punishment, trying to get out. "
avatar
Hades.
Olympian god
Olympian god

Брой мнения : 403
Join date : 13.10.2016

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите