Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 7 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

hephaestus., Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites., Zeus;, •shiftless•

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

shattered glass and crimson blood.

Go down

shattered glass and crimson blood.

Писане by peter d. on Сря Авг 22, 2018 12:36 pm



Peter Davenport
Claimed son of Khione | 21 | FC: Noah Centineo


"With our fears we face the mirror, reflecting what makes us suffer. Our demons staring back with laughter. Judging and tearing us up on the other side. Time has come to show the others that I won’t be pushed down further. Hope gave me strength not to surrender. I'm gonna break that glass, break that glass. I'm gonna break what held me back."

⚜️ AGE SIXTEEN ⚜️

Острието се заби в гладката повърхност толкова жестоко и едновременно с това толкова красиво. В очите му блесна онази почти загасваща искрица. Искрица на носталгия, докато наблюдаваше запис от последното си състезание като хокеист отпреди две години. Груб и красив спорт, който двамата с Бран обикнаха още от първите игри, на които баща им ги бе завел. Години изпълнени със спомени, които му донесоха само миг, в който да се усмихне. С всеки удар на сърцето му приближаваше до онзи фатален момент, но очите му не се отделяха от екрана. Три. Две. Едно.
Болката изпищя по дължината на крака му. Екранът угасна под натиска на един единствен бутон, а очите му останаха празно вперени в черния правоъгълник. В ушите му пищеше онзи отвратителен звук. В онзи момент, който му коства всичко. Мечтата, която споделяше с брат си. Бъдещето, което бяха начертали сами за себе си и следваха не с краката и стиковете си, а със сърцата си. Една травма му отне всичко това.
Измъкна се от стаята им. В очите му тегнеше мрак, който спускаше сенки надолу по някога лъчезарното лице на Питър. Рамото му се удари грубо в това на брат му, но погледът му така и не срещна неговия. Остави го зад гърба си и се заключи в банята. Водата във ваната се превърна в огромна маса от кубчета лед веднага щом се потопи изцяло, а в дланта му блесна остро парче лед. Сцената отново проблесна в съзнанието му. Хрущящият звук. Болката. Страхът.
През зъбите му се процеди тъп стон, когато острието се плъзна по кожата му и кръвта му започна да се разклонява измежду кубчетата. Главата му се отпусна назад, а накъсаните глътки въздух бавно започнаха да се успокояват.

⚜️ AGE SEVENTEEN ⚜️

Унизително. Това бе единствената мисъл, която се въртеше в съзнанието му, след като старият му треньор го бе изтръгнал насила от тъмния цикъл, който се повтаряше ден след ден и го бе поверил на съпругата си. Тя подготвяше националния отбор по фигурно пързаляне. Никога през живота си не бе допускал мисълта, че ще е част от тези... балерини.
Това е унизително. - повтори пред двамата треньори. - Не искам да се въртя на леда, облечен в някакви прилепнали, блестящи дрешки. Всички от стария ми отбор ще ме смачкат!
Всъщност идеята да се върнеш на леда бе тяхна.
Гъстите му вежди се свъсиха, когато погледна към мъжа. Недоверието цареше на лицето му като маска от стомана, а стиснатите му челюсти показваха за колко глупаво намира всичко казано досега.
Трябва да преоткриеш себе си, скъпи. - добави жена му и си спечели подобен поглед. - Знам, че е трудно, но не можеш да продължаваш да потъваш още и още в себе си и в онези тъмни спомени. Трябва да оставиш този свят в миналото. Да съблечеш стария си живот, за да се превърнеш в красива пеперуда, която отново да властва над леда.
Не съм никаква пеперуда.
Шамарът зад врата го накара да се ококори. Треньорът никога не му бе посягал досега.
Момче, в момента дори не си човек.

⚜️ AGE TWENTY-ONE ⚜️

С Брандън бяха признати още на тринадесет, но никога досега не бе намирал спокойствие в лагера. Когато бяха по-малки, идваха единствено за летните месеци и използваха езерото, за да тренират. Заледяваха го, когато нямаше никого наоколо и просто се радваха на споделената мечта. Сега почти нямаше спомен от травмата на крака му. Остриетата се плъзгаха грациозно по леда сякаш бе роден на него и фигурното пързаляне бе не само прозвище, но страст. Странен обрат на съдбата, но последните години го научиха да пуска ръката на миналото. Пръст по пръст. Връзката с брат му ставаше все по-здрава, въпреки че използваше, за да си докаже, че самия той е истински в онези моменти на самота.
Намираше вдъхновение и в сестра им Неста. Може би повече, отколкото си позволяваше да признае. Понякога се пързаляше с нея и се преструваше, че все още не му пука за този спорт. Въпреки че се бе убедил, че можеше да е също толкова жесток и груб като хокея. Наистина бе преоткрил себе си. Или поне по-голямата част. нямаше намерение да се нарича пеперуда, но определено се чувстваше добре с крилата, които този нов свят му даваше. Издигаха го все по-нагоре и по-нагоре.

avatar
peter d.
Child of Khione
Child of Khione

Брой мнения : 1570
Join date : 21.08.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: shattered glass and crimson blood.

Писане by dionysus; on Сря Авг 22, 2018 1:18 pm

Одобрен.

• • • • •



in the darkness,
two shadows, reaching through the hopeless, heavy dusk.
Their hands meet, and light spills in a flood like a hundred golden urns pouring out of the sun.
avatar
dionysus;
Olympian god
Olympian god

Брой мнения : 6194
Join date : 13.01.2016

Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите