Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Helios;, hephaestus., Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон 17 Дек 2018 - 7:10
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Something in my heart | Evangeline S.

Go down

Something in my heart | Evangeline S.

Писане by Evangeline S. on Нед 21 Окт 2018 - 23:05


Seymore

Evangeline "Eva" Seymor


Знам, че вече предполагате че ще разкажа за своята истинска любов или пък разбито сърце, но моята история е по-различна. Още от малка бях запозната с истината около липсващия ми баща. Майка ми Евелин Сеймор била млада и амбициозна певица от покрайнините на Ню Йорк, която въпреки скромния си произход и липса на връзки, успяла да спечели публиката с красивият си глас и нежна, обаятелна душа. Така една вечер тя се запознала и със самият бог на споделената любов - Антерос, моят баща. Историята продължила както предполагате, влюбили се и били щастливи, докато не съм се появила аз, а с това и правилото на Зевс, което не позволявало на боговете да общуват със смъртните си деца. Така майка ми, решила да излекува липсата на баща ми, като се отдала на кариерата си, а мен често ме записваше на всякакви кръжоци по рисуване, пеене, танцуване или ме оставяше да прекравам по-голямата част от времето при нейната по-голяма сестра - Ела. Едва бях постъпила в първи клас, когато майка ми вече си бе намерила нов мъж, на име Джош. Тогава не я разбирах. Не разбирах как можеше да бъде щастлива с друг след баща ми. Но аз бях едно малко момиченце, което не разбираше нищо от истинския живот и неговите правила. Бях едва на десет, когато тримата с майка ми и новият й съпруг се прибирахме от поредното й изпълнение. Булевардът пустееше по късните часове на нощта, светофарът светна в зелено и колата потегли. Случи се само за миг, но оттогава нищо не беше същото. Черен джип се вряза в нашата кола и ни изблъска до стената. Аз не пострадах, но майка ми нямаше този късмет. Спомням си откъслеци. Помня как Джош крещеше името на майка ми отново и отново, усещах болката му, въпреки че не можех напълно да осъзная какво се случваше или какво предстоеше да се случи. Можех само да се взирам в черния джип, номера му и медалъона пробляскващ на предното стъкло, както  и лицата на виновниците. Джош казваше, че майка ми е била жива малко след това, че ако виновниците са ни оказали помощ тя е щяла да живее. Но джипът потегли с бясна скорост и ни остави сами. Остави мен сама. Почти. Джош бе добър човек, обичаше майка ми и се бе привързал към мен, като към свое собствено дете, затова останах да живея при него, а наследството на майка ми щях да получа след като навършех пълнолетие. Аз не станах певица, нито танцъорка, макар да обичах изкуствата и да ми се отдаваха, а избрах да следвам в института по криминология. Отне ми десет години, но успях да открия убийците на майка ми. 
Само, че аз знаех че няма да получа признание от тях. Но имаше и други начини да накараш човек да разкрие истинската си същност. Джош също работеше в полицията и заедно съставихме план. Планът изискваше време и отдаденост и не малка доза търпение, но ние щяхме да успеем. В онази вечер в джипа се намираха двама виновника - пияният шофъор и неговата съпруга, която го накара да натисне газта и да ни остави сред изпотрошената ламарина, стъкло и кръв. Шофъорът сега работеше като професор по Химия в Университет, а жена му бе влиятелна бизнес дама. И така един ден аз влетях по средата на лекцията му, закъсняла с вече двадесет минути, но вместо да ме изгони той само се взираше в мен и ме покани да остана в часът му. И така се започна, в началото се оправдавах че не ми върви по Химия, а той благородно се зае с частните уроци, но това беше предтекст за да ме вижда отново и отново. Той не можеше да държи истината в тайна, затова ми каза че е женен, а аз играейки своята игра, приключих отношенията си с него. Казах му, че не мога да бъда с женен мъж и че докато той е с нея, връзката ни е невъзможна. Той обещаваше, че ще се разведе с нея, но никога не го правеше, защото знаеше че ако я напусне заради изневяра, ще загуби всичките си имущества. А жена му бе властна жена, която обичаше да играе и мразеше да губи. Докато един ден той не показа истинското си лице - предложи друг вариант. Може би една малка наивна част от мен искаше да повярва, че той не е такъв, но думите излизаха от собствената му уста, спокойни като песен, сякаш не планираше да отрови жена си, да играе опечаления вдовец с възголямо завещание и красива нова любовница под ръка. Каква идилия. Само ако знаеше, че сам копае гроба си. Той наистина отрови жена си, а същата вечер се измъкна от компанията на опечалените й сестри и дойде в апартамента ми, за да отпразнуваме. Във виното на жена си бе сложил токсин TH-16, който рядко се използваше в медицината и можеше да предизвика инсулт, а при аутопсията не оставяше следи. Планът му щеше да е успешен, ако същата вечер някой не бе откраднал тялото на жена му от моргата, за което набедиха него. Джош ми помагаше във всяка стъпка от плана. Ние стояхме зад всичко, накарахме го дори да мисли, че жена му е изфалшифицирала смъртта си, за да го накара да си признае какво е сторил. И той го направи, само че продължаваше да вярва че жена му е жива и стои зад всичко, а той ще се размине с присъдата. Само 8 часа по-късно откриха тялото й захвърлено немарливо в гората. Виновникът се опитал да избяга, но накрая започнал да се спъва в собствените си крака, да лази и накрая само можел да гледа безпомощно докато Джош стоял надвесен над него и му разказал цялата истина, за мен и нашият план, докато TH-16, който бях сипала в уискито му предишната вечер започваше да действа, докато сърцето му спряло да бие. Инсулт, в следствие на стрес.
В мига на възмездието, което получих задето отмъстих за смъртта на майка си, на раменете ми блеснаха позлатени в краищата бели криле, като на Ангел и тогава чух прекрасния му смях. Знаех кой е той. И знаех, че след като съм наказала убийците на жената, която и двамата обичахме, можех да започна новият си живот. 

*От 1 година в лагера на Нечистокръвните.
*Любимо оръжие са разбира се лъкът и стрелите.
Child of Anteros | 24 | FC: Lily James
avatar
Evangeline S.
Child of Anteros
Child of Anteros

Брой мнения : 12
Join date : 21.10.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Something in my heart | Evangeline S.

Писане by Anteros. on Нед 21 Окт 2018 - 23:08

Добре дошла. 

• • • • •love is a suicide.
Close your eyes, count to ten. Take the bullet out again. Say my name, hit me hard. Put that gun right to my heart... bang.
avatar
Anteros.
Minor god
Minor god

Брой мнения : 1672
Join date : 09.08.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите