Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

So you think you can love me and leave me to die?

Go down

So you think you can love me and leave me to die?

Писане by Belladonna. on Сря Окт 24, 2018 10:33 pm

When you grow up...
You will be the savior of the broken The beaten, and the damned!
Какво повече искаха от мен? Не им ли стигаше това, което вече имаха та искаха още? С какво щеше да им бъде полезно  моето щастие, моята свобода? Какво им коствах? С какво ги заплаших? Защо омразата им е толкова силна? Достатъчно мощна, че да провалят нечии живот. Да вземат някой човек и да смажат волята му за живот. Да го накарат да страда и да изгуби вяра в себе си. Така и не получих ясен отговор за действията им, за това отвърнах по единственият възможен начин...

Връщах се назад в спомените си сигурно за стотен път. Превъртах назад последната година от живота си, чудейки се кога всичко се провали. Търсейки пропуските в себе си, мислейки си как можах да пропусна нещата, които ми даваха знаци за предстоящето. Търсех първия знак на нейното отчуждение, чудех се как точно я провокирах. Как беше възможно единият ден да ми се усмихва пред виенското колело, а на другият да се събудя в осмирителна риза?
Зара Коен. Любовта на живота ми, която изтъргна сърцето ми и го смаза сякаш пред очите ми. Все още помня сеансите, които ни караха да извършваме заедно. Тя, като уж вече излекувана от своята хомосексуална болест и аз, която те първа се лекувах. Според „докторите” лицето на познат човек щеше да ми е от помощ. Обаче в деня, в който успях да се освободя от ризата и да издера лицето ѝ беше предпопоследният ден, в който я видях... Последният беше денят на смъртта ѝ.
Успокоителните, на които ме държаха не ми даваха достатъчен достъп до магията ми, така че останах там с месеци. Дълги седмици на ежедневни мъчения, кои от кои по-нечовешки. Все още се чудя кое беше по-ужасяващо дългите сеанси пълни с обяснения за „болестта” ми или опитите им да я излекуват. Опити свързани с насилственото сношение с мъже, надявайки се че с времето това ще започне да ми харесва... Електрошоковата терапия даже ми се струваше по-приятна.
Месеците минаваха, а аз все още бях „излекувана”, очевидно обаче това не притесняваше моите доктори. Според тях подобно лечение било бавно. Самата Зара даже все още не била напълно „излекувана” но очевидно доброволното ѝ желание да се промени я държеше далеч от това място и тя единствено ходеше на психиатър и вземаше хапчета, които уж щяха да оправят проблема. Все още ми се струва смешно и жалко. Как не можах прозра и да видя слабостта ѝ? Но ако научих едно нещо на онова място, то това беше, че слабите не издържаха освен, ако не се намереше, някой, който да ги закриля...
И тогава в един светъл ден, моято възможност се появи. Сякаш Боговете най-накрая бяха чули молбите ми. Един от новите санитари беше забравил да ми даде обедната доза успокоителни. Каква неволна грешка, но толкова фатална. Имах нужда само от това. Ефекта на сутришната доза вече беше отминал. Съзнанието ми беше ясно, чисто, очите ми бяха широкохо отворени, а тялото ми ме слушаше. Разбира се болката в слабините ми стана още по-непоносима, но тя едниствено ми служеше за мотиватор, напомняне. В момента, в който отново получих достъп до силите си ризата беше паднала... А останалото можете да прочетете във вестника на следващата сутрин. Заглавието беше грандиозно „УБИЙСТВО НА ЛЕКАРИ И СЛУЖИТЕЛИ В ПСИХИАТРИЧНАТА БОЛНИЦА „СВ. ДЕВА МАРИЯ”!”  В стаятия беше уточнено, че мъртвите бяха само трима, човека, но начина на убийство беше описан, като вид окултен ритуал. А на втора страница можеше да се види заглавието „МЕСТНО СЕМЕЙСТВО ЗАКЛАНО В СОБСТВЕНИЯТ ИМ ДОМ” в статията беше уточнено, че лицето на дъщерята беше обезобразено.
Гордея ли се, обаче с това, което извърших? Можех ли да освободя останалите жени, които бяха заключени в клиниката без да наранявам никого? Отговорът на първия въпрос е не, а на вторият да. Но гневът, който ме обзе, желанието за отмъщение, се бяха загнездили толкова дълбоко, че когато извърших своите грехове в мен зейна единствено огромна дупка.
Връщането ми в сборището, разбира се не се прие добре. Те не можеха да приемат това, което бях сторила в пристъпа си ярост. За това единствено ми дадоха име, което да се помни от наследниците, като пример за това какво можеше да причинят омразата и гневът на човешката дуща. Единствено баща ми ме разбра. Въпреки всичко той не се отрече от мен. Това ми даде надежда за изкупление. За това и се върнах в лагера на нечистокръвните.


Бела е израснала в едно от малкото сборища благословени лично от Хеката. Оснавателка била Кордилия Гууд родена още през 1785. Полубогиня дъщеря на Хеката. Достатъчно мощна вещица, която успяла да се скрие от чувищата с магия и да не се налага да отива в лагерите за полубогове, а да основе собствено сборище. По-късно нейните наследници поддържат сборището. Сред тях има и обикновени хора, а през години е имало и мъже, които да успявали достатъчно да впечетлят Богинята, така че да родят нейни деца, някой гръцки, а други римски полубогове, а някои наследници ходели и в лагер Юпитер, търсейки по-голяма слава. Подобен бил и слчуая с бащата на Беладона, който бил обикновен мъж, но достатъчно аткрактивен, че да грабне вниманието на Хеката.
В сборището традицията е децата родени в техните редици да получават имена свързани с нещо, което е било характерно по време на раждането им или бременността на майката. А децата на Хеката са именувани или на други именити магьосници преди тях. Обаче Бела е изключение. Наречена е на растението, защото баща ѝ отглеждал растението, ползвайки го за отвари и един ден я намерил в кошница точно до лехата с Беладона. Всички решили, че това е знак от Богинята. Фамилията им обаче се избира според същността им и магията, която практикували. Още от малка Дона се изявила, като човек, който умеел да борави добре с лечебна магия и да прави лековити отвари, за това фамилията ѝ била Вивидус идваща от латинската дума vivid – живот. След убийствата обаче ѝ било дадено ново име Атропа Беладона Мортис – Атропа, като мойрата, която реже нишките на живота, а Мортис, фамилия свързана със смъртта.

* Идвала е в лагера по няколко пъти в годината, от както е била десет. Била е изчезнала за известно време и през последната година не се е връщала в лагера и се появила чак сега след нападението.
* Не е най-добрата във физическите битки, но умее да борави много добре с камшик и хвърля ножове много точно.Zoe Kravitz || old name: Belladonna Vividus || new: Atropa Belladonna Mortis || 19 || Daughter of Hacate
>
avatar
Belladonna.
Child of Hecate
Child of Hecate

Брой мнения : 381
Join date : 22.10.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: So you think you can love me and leave me to die?

Писане by Nyx. on Сря Окт 24, 2018 10:41 pm

Одобрена, добре дошла

• • • • •

Don`t  slow  down.
When Night comes...it's your turn to be afraid
avatar
Nyx.
Primordial goddess
Primordial goddess

Брой мнения : 360
Join date : 28.04.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите