Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 7 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Athena;, Helios;, hephaestus., Hypnos., kayden', Lavinia., Nerites.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 59, на Пон Дек 17, 2018 7:10 am
Гръцки полубогове
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 6/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 7/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 7/11
Cabin #12 (Dionysus) - 5/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 6/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 3/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 5/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 3/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 3/11
Cabin #33 (Khione) - 10/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 2/11
Cabin #37 (Anteros) - 5/11

Pieces solving a Pizzle.

Go down

Pieces solving a Pizzle.

Писане by Elif Özdemir on Вто Дек 18, 2018 9:28 pm
Бях само трептяща частица от околният свят. Едно камъче в колелото на живота. Чувствах се като чудовище сред хора, а може би бях станала такава. И аз направих грешка, влюбвайки се в него, но и този урок си научих. Той беше чудовище и такова остана. За това ги наричат полубогове. Имат силата да те унищожат само с погледа си. 

13 Януари 

Да греша беше най-правилното нещо, което направих.Лудостта насажда незначителните помисли упорито заобикаляйкки голото ти беззащитно тяло, чувството на фалшива сигурност беше издигнала невидимите прегради на болното ти съзнание. Започваш да плуваш в металическите неспокойни води, носещи тялото ти. Малките дяволчета си знаеха работата, пипалата тактически те попиваха като топло одеало през зимата. Бялото, символа на добрината, светлината, се цапаше от окървавените черни пипала на лудостта. Тънката бяла линия се простираше на едва милиметри от частицата, правещи ги хора, потулвайки следите от престъпленията на ума. Играта започваше, а той вече печелеше, мръсника се прокрадваше около оголената ти шия почуквайки нетърпеливо затаил дъх в ъгъла на черната кутишка пълна с мръсните ти тайни, най - зловещите ти грехове и престъпления те спохождаха. Призраците на миналото - от тях..от тях няма измъкване. Не можеш да им избягаш, не и жив. Хищника се бе настанил удобно, чакайки удобният момент на слабостта извадена на показ. Паниката обвзела съществото ни, пазейки ни да запазим и малкото си разсъдък, ала линийките бял прах се посипваха върху телата ни като невидима отрова, омърсявайки и малкото останала човешинка недокосната от слабостта ни. 

- Не искай това от мен. Аз, не мога.. Ще си навлека неприятности. Ще разгневя Боговете, това ли искаш? - Пепелявият куп от тежки облаци осеяло негостоприемното небе на скромното градче поддаваше из под напора на луната изпреварваща панорама сгъстила се в подобие на тънко въже около заобикалащият ни свят. Убийца. Мръсна убийца. Гадният шепот бириращ монотонно в един тон с посинелите ми устни разбъркваше кашата в главата ми. Гласовете мигновенно коронясваха и възвисяваха всяка прокраднала се струна на разковничето, почти повялайки ме на земята. Цялото преживяване се оказа един изпит, който така или иначе няма да минеш. Шепота се прокрадваше неимоверно покрай ушите ти катализирайки шумовете принизявайки ги до ехо удрящо се в извисените скалисти местности на сърцето ми. Мъртвият орган имитираше подобие на живот прииждайки с приливите и отливите на кръвта изтъкана и пролята по ръцете ми, така както живееше и умираше едновременно с поредната глътка леден въздух. Облаците се скупчиха на кълбо пускайки войниците на свобода.

- Моля те, скъпа. Направи го за мен. Само веднъж. Само ще - Гърленият звук процеждащ отровните думи, хладнината полепнала по гърба ми ме осени. Той не ме обича, той иска само да използвам силите си. Прекъснах го, преди да продължи.
- Не! Няма да стане! Не искай от мен невъзможни неща! Върви си! Върви си преди да съм изкарала плановете ти наяве!
- Не ме разсмивай! Кой би повярвал на един...наяд!

8 Юли

Хлад се настани под лъжичката ми.
Дъхът секна в гърдите ми.
Дългата черна коса падаше свободно по раменете му и очертаваше лице тъй изящно, сякаш тъкачка го бе ваяла. Той беше здрав и як, но по - лек от мнозина от събратята с, а шепотът на ужасяващата бързина се бе навил като дмия в изоптнатите очертания на ръцете му, във вълнистите мускули на корема му. Ала и неговият край, дойде...
В един от задните дворове на хижата на Зевс, където се промъквах от време на време измъквайки нечие оръжие за да се полюбувам на обикновенната стомана минаваща охлаждаща студените ми любопитни ръце се разиграваше тренировка. Невръстните полубогове се разделиха по двойки. видях различно съчетание от оръоия, различни бойни стилове. Русо хилаво момиче вдигна лъка си и се зае да подготвя мишените в другия край на двора. Високият мъж с черната коса взее два еднакви меча и започна да налага тренировъчно чучало, така сякаш беше обидило майка му.
Главният, предполагаем трениращ ги или поне по - мъдрият сред тях пристигна и ги подхвана. Грабна сабя и броня заставайки в центъра на "тренировъчната зала" и се извика с гърлен глас в празното пространство. Без да се обръща специално към никой.
- Нападай! - Изрева, той.
Първият осмеелил се замаха с вик, но "треньора" с лекота блокира нападението му.
- Не съм искал да ме целуваш! Казах нападай! - Момчето се намуси и се нахвърли с поредица от удари по корема, главата, краката. Треньора беше як като бик, но се местеше мудно, докато момчето показа учудващо добра подвижност. Той изтика треньора назад. Мечовете тракаха при ударите един в друг, от щитовете им се вдигаше прах, когато се сблъскваха. Забелязах, че останалите наблудавах схватката вяло и почти без интерес.
Момчето стана по - настъпателен. Но под яростната атака на момчето другият мъж мина изцяло в отбрана- Нанасяше удар, след удар с пълно надмощие, докато треньора беше изтласкан почти до края на "ринга".
И тогава, подобно на мечка, изтръгната преждевременно от съня и, мъжът се разбуди.
За части от секундата той се прехвърли от задното на предното ходило и започна да се движи бързо и грациозно въпреки предишините удари по тялото му. И само за миг - два изби меча от ръката на момчето, счупи своя в корема му и го остави проснат в праха.
- Войната не е място за кавгаджии и глупци. Тя е шахматна дъска. Един лукав противник ще се престори на слабак. Ще те остави да се измориш и ще научи силата ти, без да пролее и капчица пот. Самонадеяността е убила хиляди идиоти, които са наричали себе си - войни.

Elif Ozdemir
26 years
Demet Ozdemir


Последната промяна е направена от Elif Özdemir на Чет Дек 27, 2018 7:18 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
avatar
Elif Özdemir
Naiad
Naiad

Брой мнения : 12
Join date : 18.12.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Pieces solving a Pizzle.

Писане by Helios; on Вто Дек 18, 2018 10:05 pm

Ще те помоля да поправиш правописните грешки в историята си, тъй като на места не се разбира за кого и какво се опитваш да разкажеш. Също така добави информация за героинята си - описването на чужди действия които тя наблюдава не е достатъчно.

• • • • •A mark of my soul
You play along, because you want to die for love, you always have
avatar
Helios;
Second gen titan
Second gen titan

Брой мнения : 9291
Join date : 09.03.2018
Age : 22

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Pieces solving a Pizzle.

Писане by Elif Özdemir on Нед Дек 23, 2018 9:47 pm

Поправих го. Надявам се така да е добре?
avatar
Elif Özdemir
Naiad
Naiad

Брой мнения : 12
Join date : 18.12.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Pieces solving a Pizzle.

Писане by Helios; on Пон Дек 24, 2018 1:03 pm

Одобрена. Добре дошла.

• • • • •A mark of my soul
You play along, because you want to die for love, you always have
avatar
Helios;
Second gen titan
Second gen titan

Брой мнения : 9291
Join date : 09.03.2018
Age : 22

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Pieces solving a Pizzle.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите