Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» echoes of silence;
Yesterday at 18:55 by Athena;

» Запазване на лик
Пон 12 Ное 2018 - 19:37 by dionysus;

» Teasers & Easter eggs
Съб 10 Ное 2018 - 18:12 by dionysus;

» Предложения
Съб 10 Ное 2018 - 17:21 by dionysus;

» Отсъствия
Съб 10 Ное 2018 - 8:29 by Jynx

» Maybe I'd always been broken and dark inside.
Съб 10 Ное 2018 - 0:48 by Nyx.

» Anna Andrews || 38 || mortal || ex-wife of Morpheus || open
Пет 9 Ное 2018 - 23:11 by Athena;

» And I'll follow right down the river where the ocean meets the sky |Αντρέα Νάρκισσα|
Пет 9 Ное 2018 - 2:09 by Helios;

» John Matthew || 21 || Alex Hogh Andersen || Unclaimed son of Enyo / twin brother of Xhexania Cael West || Taken
Сря 7 Ное 2018 - 14:47 by Nyx.

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 8 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot

bella atwood., Caspian, Eurus., Ganymede., Helios;, Khalea., Luciana Ko'uen, poseidon;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 45, на Нед 4 Фев 2018 - 22:54
Хижи и Лагерници
Cabin #1 (Zeus) - 5/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 3/11
Cabin #5 (Ares) - 8/11
Cabin #6 (Athena) - 11/11
Cabin #7 (Apollo) - 10/11
Cabin #8 (Artemis) - 8/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 5/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 8/11
Cabin #11 (Hermes) - 6/11
Cabin #12 (Dionysus) - 6/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 3/11
Cabin #15 (Hypnos) - 4/11
Cabin #16 (Nemesis) - 3/11
Cabin #17 (Nike) - 4/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 3/11
Cabin #20 (Hecate) - 11/11
Cabin #21 (Persephone) - 5/11
Cabin #22 (Thanatos) - 5/11
Cabin #23 (Eris) - 7/11
Cabin #24 (Eros) - 7/11
Cabin #25 (Psyche) - 3/11
Cabin #26 (Phobos) - 7/11
Cabin #27 (Deimos) - 6/11
Cabin #28 (Enyo) - 6/11
Cabin #29 (Boreas) - 4/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 2/11
Cabin #33 (Khione) - 8/11
Cabin #34 (Morpheus) - 5/11
Cabin #35 (Triton) - 7/11
Cabin #36 (Harmonia) - 1/11
Cabin #37 (Anteros) - 6/11

Trinny Faye & Neo Starr

Go down

Trinny Faye & Neo Starr

Писане by Trinny Faye on Вто 5 Дек 2017 - 19:10

Trinny Faye // 20 years old // Cabin №: 6 // FC: Devon Jude
Neo Starr // 20 years old // Cabin №: 7 // FC: Tijn Elbers

Поредният ден в лагера на нечистокръвните течеше в своя разгар и тумна момчета и момичета, не по-големи от двадесет години, се бяха изсипали на поляната и чакаха с нетърпение Хирон, само и само после да покажат с ентусиазъм и желание възможностите си, като новоизлюпен врабец, който се учи да лети.
-Трини, проклетница, ще те пречукам, чуваш ли ме?
Сравнително високо момче, с изразителни тъмно зелени очи, седеше стиснал двата си юмрука, с лице помръкнало и набръчкано от недоволство, като одрана и неколосана животинска кожа. Гневът от току що изопачена подигравка се четеше в погледа му, а устните се бяха извили надолу, при което придобиваха разплут и безформен вид.
-Хе-хе-хе, не се впрягай толкова, мой човек. Вземи си поседни малко, че май доста се измори. Като те гледам такъв припотен, чак сърцето ме заболява. Ще вземеш да получиш някой инфаркт.
Срещу му, гордо се бе изправила доста симпатична, двадесет годишна девойка с остри, живи сини очи и съвсем леко синееща, но все пак бяла, дълга коса. Такъв цвят до сега никой не бе виждал в лагера, поне не и естествен, и придаваше на девойката забележителен вид, който често ставаше повод да получава любовни писма или подмятания от силния пол, които ѝ бяха омръзнали, но винаги намираше начин да се изгаври с тях, за да е забавно.
Сега, същата, бе придобила подобна непукистка физиономия, положила юмруци от страни на хълбоците си, подсмихвайки се, някак хлапашки, на яростта на съученика си.
-Ще ти кажа аз един енфаркт. Най-много аз да ти докарам такъв.
-Казва се инфаркт, слънчице. – засмя се за пореден път хубавицата, а приятелите, които се бяха събрали около тях последваха примера ѝ.
-Все тая! Заради теб се изложих и не само, но провалих опита си.
Трини заби показалец на челото си, като въздъхна тежко и го затърка уж съжалително. Захлупила клепачите си, тя реално доближаваше представата за приятелска загриженост.
-Нео, друже. Не знам как да ти го кажа, но с моя или без моя помощ, ти най-вероятно пак щеше да се изложиш. Не ти е в кръвта, приеми го. Лечител си, не боец.
Девойката отвори рязко очи и лепна на лицето си една двадесет и четири каратова усмивка, от която или ще ти се подкосят колената или ще те избият лудите.
- Така че, какво ще кажеш да забравим всичко и да продължим напред, а?
-Ще ти се мършо! Кръв за кръв, зъб за око.
-Не се ли казва "Зъб за зъб, око за око"? - доста замислено попита Трини. - Нео, видя ли, че не се нуждаеш от мен, за да станеш за смях?
Бурен кикот се разнесе из поляната, който стигна чак до ушите на боговете, предизвикан ти от закачките на един от най-добрите стратези в лагера, ти от факта, че Хирон липсваше, че да им развали кефа на тинейджърите. Това само подклади допълнително ненавистта на Слънчевия син Нео и го накара да действа импулсивно и несъобразително. А именно, той стисна още повече юмрукът си и се хвърли право към сълагерничката си, в опит да я направи на смачкана консерва. Трини Фей, с нестихваща усмивка, само се отмести няколко крачки странично, избягвайки здравата му десница. Застана доминиращо, с тази дъга описана на устните му и намигна игриво.
-Нео, Нео, не с лошо де!
-Мамицата ти мръснаа ....
-А!? Само за протокола, искам да ти кажа, че майка ми се къпе всеки ден.
-Аааа...писнаха ми твоите смотани шеги.
Въпросният Нео, чиято коса бе толкова рижава, че често можеше да се слее със слънчевите лъчи, но пък и да не забравяме, че бе син на Аполон, та слънцето му е в кръвта, се нахвърли повторно върху синеоката красавица, която на свой ред, постави ръце на рамената му и буквално го прескочи като играта на прескочи кобила. Трини се озова зад Нео, а преди Нео да се обърне и да се опита да нанесе някой удар, Трини изпъна дланта си и я заби високо в тила му. Момчето замръзна на място, като парализиран, а в следващия момент се стовари на каменния под като торба с картофи и замря в блажен сън, докато останалите се подхилкваха.
-Хе-хе-хе, милия Нео, май има нужда от почивка.
Всички бурно виката и пляската, доволни, че другарите им пак са ги дарили с един от многобройните си интересни и забавни спектакли. Скандираха името ѝ, вдигаха победоносно ръката ѝ. Дори една девойка, която бе попаднала под флиртаджийските умения на Нео се приближи и прегърна през врата белокоската със сини отенъци.
-Тринии ... показа му да се разбере.
-Хахах, Ана, мила, това не е надпревара. Нео ми е много добър приятел.
Гореспоменатата Ана я изгледа нацупено и недоверчиво със свъсени веждички и изкривени на една страна устни. Кой би го повярвал? Никой, който ги виждаше как се боричкат. Ту единия побеждаваше, ту другия. Винаги се биеха, винаги бяха в свада, но това правеше приятелството им в най-чистаа си форма уникално. А и бяха отгледани къща до къща, та затова малко или много се приемаха за брат и сестра.
-Да, да, да, а аз съм една от музите тогава.
-Съжалявам Ана, но не мисля, че може. Не те бива в пеенето, нито рецитирането .. как беше .. твоята стихия е в друга насока намираща се твърде ниско под стомаха.
-Както и да е. – насочи темата в друга посока, защото Трини понякога говореше по начин, по който не можеше да разбере. – Ще дойдеш ли с нас на лагерния огън? Ще пием нещо алкохолно или така казват другите.
Девойката се извърна към Ана и само въздъхна. Приближи лицето си на крайно близко разстояние. Сетне само се усмихна по типично хлапашки и сложи ръцете си зад гърба.
-Може би по-късно.
-Ти все така казваш и никога не идваш.
-Хе-хе-хе. – продължи да се подхилква Трини. Винаги правеше така, когато се опитваше да лъже или прикрие нещо, което не е кой знае колко важно. – Задължения, какво да ги правиш. Ще се постарая да дойда.
Ана се дръпна и всеки си отиде по своя страна. Трини се приближи до Нео и го чукна по носа. Рижавия се събуди и я изгледа първо сънено, а после свирепо. За негово учудване обаче видя лицето ѝ, което вече бе изгубило усмивката си. Гледаше го със задълбочен поглед, който нямаше нищо общо с това, което показваше до преди малко. –Пффф ... Нео, добре ти е на теб. На теб поне ти се налага да се преструваш, че винаги си весел и в добро настроение. А аз? Все трябва да се държа на ниво, според изискванията. Понякога е толкова непоносимо ...
Нео разшири очите си и на свой ред също въздъхна. И двамата трябваше да се доказват. Пред семействата си. И ако Трини винаги е щастлива тук и се базика то навън тя беше просто една ледена скулптура, която баща ѝ не спира да навиква, че е крайно време да се научи на това що наричат усмивка. Нео пък от друга страна беше точно обратния случай. Той винаги бе заобиколен от хора и сега гледаше да не е много приятна компания за никой.
И двамата не можеха да отрекат, че годините в лагера са едни от най-хубавите им, но въпреки всичко, никой не успяваше да влезе под кожата нито на Атиновата дъщеря, нито на Аполоновия син. Поне не и толкова, че да покажат и другата си страна на същността, която не винаги е такава, каквато очакват хората. Хубаво е да си един вид лидерът на класа и всички да те почитат, но и малко скучно и самотно. Затова и деляха мястото, затова и въпреки всичките битки и закачки си оставаха приятели.

/Другият включен герой е с този рег. http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net/u134 /
avatar
Trinny Faye
Child of Athena
Child of Athena

Брой мнения : 33
Join date : 05.12.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Trinny Faye & Neo Starr

Писане by phobos;; on Вто 5 Дек 2017 - 19:34

Одобрени сте. Добре дошли!
avatar
phobos;;
Minor god
Minor god

Брой мнения : 4329
Join date : 08.10.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите