Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 14 потребители: 8 Регистрирани, 2 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Ada Taragay., Allison L., Athena;, Elayne;;, elena., GoldenArrow, rosie;, Taraji Yar'Adua.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 45, на Нед 4 Фев 2018 - 22:54
Хижи и Лагерници
Cabin #1 (Zeus) - 4/5
Cabin #2 (Hera) - 0/0
Cabin #3 (Poseidon) - 5/5
Cabin #4 (Demeter) - 2/11
Cabin #5 (Ares) - 3/11
Cabin #6 (Athena) - 4/11
Cabin #7 (Apollo) - 7/11
Cabin #8 (Artemis) - 10/16
Cabin #9 (Hephaestus) - 4/11
Cabin #10 (Aphrodite) - 7/11
Cabin #11 (Hermes) - 5/11
Cabin #12 (Dionysus) - 4/11
Cabin #13 (Hades) - 5/5
Cabin #14 (Iris) - 4/11
Cabin #15 (Hypnos) - 3/11
Cabin #16 (Nemesis) - 2/11
Cabin #17 (Nike) - 2/11
Cabin #18 (Hebe) - 3/11
Cabin #19 (Tyche) - 2/11
Cabin #20 (Hecate) - 8/11
Cabin #21 (Persephone) - 4/11
Cabin #22 (Thanatos) - 6/11
Cabin #23 (Eris) - 5/11
Cabin #24 (Eros) - 4/11
Cabin #25 (Psyche) - 4/11
Cabin #26 (Phobos) - 8/11
Cabin #27 (Deimos) - 3/11
Cabin #28 (Enyo) - 5/11
Cabin #29 (Boreas) - 5/11
Cabin #30 (Zephyros) - 2/11
Cabin #31 (Notus) - 3/11
Cabin #32 (Eurus) - 2/11
Cabin #33 (Khione) - 5/11
Cabin #34 (Morpheus) - 2/11
Cabin #35 (Triton) - 6/11

Two sides of one and same coin | Pharah & Anais Lyon |

Go down

Two sides of one and same coin | Pharah & Anais Lyon |

Писане by Pharah. on Сря 6 Дек 2017 - 12:24

Pharah & Anais Lyon

twin daughters of Enyo CABIN #28

Двете момичета на пръв поглед изглеждаха така различни една от друга. Едната с тъмна коса и тъмни като нощта очи, а другата със златни коси и небесно сини очи. Никой не би предположил, че са роднити, а какво остава, да отгатне, че са близначки. Това винаги е изненадвало и озадачавало хората, но бе факт че Фара и Анаис Лион бяха сестри, родени в един ден от една и съша майка. Всяка една от тях бе взела различни черти от родителите си и вероятно и за това косите им и очите им толкова много се различаваха.


Pharah Lyon | 19 | FC: Ivana Baquero
Още от дете Фара Лион винаги е изпитвала и усещала сякаш една частица от нея ѝ е липсвала, а за да запълни това винаги успяваше да се забърка във всякакви неприятности. Никога не е бивала кротко дете. В училище винаги се е стигало до физическа саморазправа, когато има конфликт. А баща ѝ като самотен родител на две капризни и непокорни дъщери, едвам издържаше проблемите, с които те го затрупваха със всяка минута. Фара често биваше наказа в стаята си без да излиза, но сякаш е изпълнявала това. Винаги се измъкваше привечер и ходеше по всякакви места само и само, за да дразни баща си. Сбиваше се със всякакви пропаднали типове в тъмните улички и може да се каже, че на косъм се отърваваше да не убие някой от тях, когато ги нокаутира. Винаги толкова избухлива и толкова импулсивна, пълна често с гняв, който единствено чрез сбиване можеше да потуши за известно време. Имало е толкова много моменти, в които е била късметлийка, че сестра ѝ Анаис я е проследявала през нощта и я е възпирала от това да убие някой кретен дръзнал да я обиди. Но това винаги я е дразнело. Мразеше сестра ѝ да се меси в делата ѝ, защото по този начин си преписваше заслугите за това, че е добра сестра, каквато реално погледнато не бе особено. Едно от нещата, които Фара обичаше да носи със себе си бяха чифт ками, които умело можеше да върти из ръцете си. Често тренираше с тях, когато се измъкваше от вкъщи, защото баща ѝ бе забранил да се докосва до оръжия, нищо че той самият бе бивш военен и държеше пушка в къщата. Фа намираше баща си за прекалено скучен, защото ѝ забраняваше почти всичко, понеже била прекалено войнствено настроена натура. И за това често се караше с него за това.
***
Денят, в който бе призната от Енио, за нейна дъщеря, беляза живота ѝ и я накара да осъзнае историите, които баща ѝ бе разказвал за войнствената натура, която била майка им. В този ден Фара отново бе избягала от вкъщи и тренираше хвърляне на камите си по едно дърво. С такава сила бе хвърлила една след друга камите, че бе разцепила един от клоните на дървото на две части. И точно, когато бе хванала дръжката на едно от оръжията си усети как кожата на дясната ѝ ръката бива изгорена. И сякаш тогава се осъзна по някаква необяснима за нея причина.


Anais Lyon | 19 | FC: Dove Cameron
Анаис Лион, момичето, чиято осанка, можеше да всее смут и хаос в почти всяко място пълно с повече от 5 човека. Дори в едно обикновено кафене виждайки я хората сякаш се страхуваха от нея и ѝ проправяха път и тя винаги вземаше кафето си преди всички останали на опашката, дори това да означава, че се е прередила пред 20 човека. Никога за нищо не ѝ е пукало, така безскрупулна и коравосърдечна. Да гледа хората да се карат и бият, винаги ѝ бе доставяло голямо удоволствие. Единствения човек, за който би дала живота си е сестра ѝ Фара. Колкото и често двете да бяха в конфликт и да се караха помежду си, заради природата си, толкова и често пазеха гърбовете си една на друга. За разлика от сестра си, Анаис рядко изпитваше жажда за кръвопролития. Тя винаги се стреми да всее страх в противника си и когато е най-уплашен да нанесе довършващият го удар. Обичаше да следи сестра си, защото знаеше, че ще я намери биеща се с някой и така можеше да задоволи жаждата за кръвопролития, когато я имаше. Но колкото и да искаше да види как Фара убива някой, винаги я е спирала, защото знаеше, че това ще ядоса сестра ѝ, а какво по интересно от това да се скара точно с нея и да премерят силите си помежду си. И в кайна сметка след всяка свада, никоя от двете не побеждаваше, защото се оказваха равни по сила винаги.
***
Анаис някак си бе убедила баща си да я запише на курс, в който да се учи да борави с оръжия. Може би това, че умееше да всява терор в хората и непоклатимият ѝ безскрупулен характер, бяха го убедили, че това е добро за нея. С лекота бе усвоила боравенето с различи оръжия, но Ана обожаваше да върти в ръцете си най-вече копие. Сякаш с него се чувстваше в пълна безопасност и можеше да покаже на врага си колко безмилостна може да бъде. И един ден бе решила да остане по дълго време в залата и да тренира с любимото си оръжие. И забивайки копието кръвожадно в един манекен, усети как лявата ѝ ръка бива изгорена.

Вече цяла година мина, от както двете сестри Лион бяха докарани в Лагера. Малко или много това се отразяваше върху тях.


Ето това е другия герой описан в поста http://heroes-of-olympus.bulgarianforum.net/u136


Последната промяна е направена от Pharah. на Сря 6 Дек 2017 - 12:53; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Pharah.
Child of Enyo
Child of Enyo

Брой мнения : 1190
Join date : 06.12.2017
Age : 25

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Two sides of one and same coin | Pharah & Anais Lyon |

Писане by Athena; on Сря 6 Дек 2017 - 12:28

Одобрени и добре дошли при нас.

• • • • •


Blood awakens me
Athena, steel-eyed goddess, I sing of your might,

avatar
Athena;
Olympian godddess
Olympian godddess

Брой мнения : 3066
Join date : 17.06.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите